środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fryzjer męski

Witam wszystkich!
Szukam dobrego fryzjera męskiego w Łomży, który będzie umiał profesjonalnie ostrzyc.
Z góry dziękuję za pomoc.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fryzjer męski

Myślę że musisz jechać gdzieś dalej, Warszawa może Paryż ,bo jak widzę wymagania masz już na wstępie już bardzo duże i pewnie żaden z łomżyńskich fryzjerów nie będzie w stanie ich spełnić , profesjonalisto.

"fryko" Dziękuję bardzo za odpowiedź i pozdrawiam.

Jeżeli ktoś nie związany z prowadzeniem tego typu działalności chciałby podzielić się ze mną własną opinią na temat łomżyńskich zakładów fryzjerskich, to serdecznie zapraszam. Ja po prostu poszukuję dobrego fryzjera męskiego.

Ps. "fryko". Po co jest to ostatnie słowo? Czy Jesteś aż tak mało tolerancyjnym człowiekiem i musisz od razu przypiąć komuś łatę? Czy to miasto jest aż tak mało przyjemne dla wszystkich jego mieszkańców? Czy ludzie tutaj żyjący muszą być wyśmiewani za własne zdanie? Nie miałem najmniejszego zamiaru kogokolwiek obrazić ani oczernić, jak łatwo to w moim poście zauważyć. Jeżeli nie masz nic w tym temacie do powiedzenia to nie wypowiadaj się a na pewno nie próbuj kogoś obrazić. Nie ładnie.
Ja Twoją odpowiedź mogę skomentować tylko w jeden sposób - Uderz w stół a nożyce się odezwą.

Ja nikogo nie miałem zamiaru obrazić ani oczernić podobnie jak i ty, ani przypiąć łatki nie wiem o co ci chodzi ?a na ten temat to mógłbym ci trochę powiedzieć .czemu krytykujesz mnie za moje własne zdanie na temat profesjonalizmu? ty możesz się wypowiedzieć ,a ja nie?,to ty jesteś mało tolerancyjny bo nie rozumiesz że fryzjer to tez człowiek , który podobnie jak i ty ma swoje lepsze i gorsze dni, tyle było tematów na ten temat , a ty znowu szukasz profesjonalisty ?, wiesz że jest to pojęcie względne, dla jednego X będzie lepszy a dla drugiego Y, człowieku to nie konkurs piękności, jak można powiedzieć ci na forum idż do tego a nie do tego fryzjera! Pamiętaj, każdy fryzjer jest dobry jeśli dobrze cię ostrzyże, chodż szukaj a na
pewno znajdziesz.

polecam pawła z kauflandu :-)

(.) (.)

O, i to jest konkretna wypowiedź na temat. Dzięki "siemano", pozdrawiam.

Do "fryko" - Ok, dziękuję za odpowiedź, wypowiedź, uwagi i spostrzeżenia. Jaki miałeś zamiar, udzielając odpowiedzi w taki sposób, to wiesz tylko Ty.

Zapytam Ciebie wprost. Czy masz coś wspólnego z prowadzeniem działalności związanej z fryzjerstwem w Łomży, Warszawie lub Paryżu?

Dlaczego odsyłasz mnie do innych miast niż Łomża? Czy masz własne porównanie, że tam jest lepiej aniżeli w Łomży?
Ja mieszkam w Łomży, kocham Łomżę i nie mam potrzeby szukać szczęścia w innych tak odległych miastach szczególnie w kwestii dla której założyłem ten temat.

Dlaczego znowu przypinasz mi ukryty podtekst w moim zapytaniu i tłumaczysz mi co to jest tolerancja, pojęcie względne itp. Człowieku daj spokój i nie kompromituj się publicznie.

Odpowiedz konkretnie na dany temat jeżeli jesteś w stanie dać konstruktywną opinię i masz chęć się nią podzielić ze mną i innymi, no i tyle w temacie.

Serdecznie pozdrawiam.

Ale widzę masz chętnych do dyskusji ohoho,i takie fajne i interesujące tematy zakładasz , a ze kochasz Łomżę to właśnie widzę, ale czy ona kocha ciebie?

Ech, no widzisz dzięki takim ludziom jak Ty zaczynam powątpiewać ale nie muszą mnie wszyscy kochać, to naturalne.

A tak dla Twojej informacji założony przeze mnie temat nie był tematem w konkursie roku i nie mam z tym problemu, a Ty nie musisz wdawać się w dyskusję jeżeli temat nie jest dla Ciebie interesujący. Nikt o to Ciebie nie prosi.

Ale mi przygadałeś!!!! Jestem zdruzgotany!!!

Witam

a możecie napisac ile płacicie za strzyżenie męskie. Ceny są rózne 15-30 zł. Gdzie najtaniej ???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org