Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
weta |
Witam niedługo musze wybrać szkołe, zastanawiam się nad wetą. Czy ktoś kto się tam uczy lub uczył mógłby przedstawić swoją opinie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: weta |
szkoła z pasją ;)
|
|
Powiem tak....gówno nie szkoła;)jesli chodzi ci o ogólniak Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Tak potwierdzam bo kończyłam to szkolę guwno nie szkoła ale jeśli chcesz przechodzić to szkoła dobra uczyć się w niej napewno nie trzeba. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
komuna
|
|
poziom nauki taki sam jak ekonom czy mechaniak tylko opinią raczej nie cieszy się najlepszą. a jeśli chodzi o naukę to zależy na jakiego nauczyciela się trafi (jak w każdej szkole). nie wiem czy coś się z estetyką szkoły zmieniło, ale jeszcze 5 lat temu łazienki straszyły a sklepik to był sklepik widmo. warto kanapki sobie robić ;p boisko też pozostawiało wiele do życzenia (jeśli w ogóle można je tak określić). ale ogólnie spokojna szkoła, wręcz trochę nudna. to mój obraz tej szkoły sprzed 5 lat.
|
|
Sprawdż na stronie OKE wyniki matur, nie tylko zdawalność, ale średnią zaliczenia z poszczególnych przedmiotów i wtedy zastanów się nad tym , co napisałeś /- łaś. von chrupka
|
|
Słaby poziom, ale żeby przejść z klasy do klasy- trochę uczyć się trzeba!!!
|
|
jeśli chcesz się czegoś nauczyć, to się naczysz to zależy od Ciebie. Chyba że masz w nosie naukę i zależy Ci na przechodzeniu z klasy do klasy.. ja tam na naukę nie narzekałam, do matury nie podchodziłam, za to egz zawodowy zdałam na 86%. Obawiałam się iść do szkoły średniej kiedy kończyłam gimnazjum, chciałam iść do zawodówki, mama mnie na średnią namówiła, za co jestem jej wdzięczna, świadectwo co roku było lepsze i zawód jest, to najważniejsze ;-)
|
|
a jak uważacie które technikum lepsze weterynaryjne czy agrobiznes?
|
|
Weta ma naprawdę fantastyczny poziom. W 2013 do matury w technikum przystąpiło ponad 100 uczniów. Zdało 40. Pewnie się trochę uczyli. I przechodzili z klasy do klasy. von chrupka
|
|
a jeżeli chodzi o technikum weterynaryjne to jakie sa wasze opinie na temat tego profilu? chciałbym także poznać opinie na temat technikum agrobiznesu.
|
|
ignoranci. kto chce, wszędzie się nauczy i wyjdzie na ludzi. weta to dobra szkoła. jak ktoś idzie zeby nic nie robic to nic dziwnego,że "poziom niski". zośka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |