Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprowadzenie lubwyjazd po auto |
Poszukuje kogoś kto sprowadzi mi wybrany model auta lub zabierze mnie ze sobą . Kogoś kto to robi nie pierwszy raz !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprowadzenie lubwyjazd po auto |
Niedawno na forum już pisałem.... Autor: BL południe (---.pools.arcor-ip.net) Data: 28-08-13 00:20 Witam. Pomoge w kupnie auta w niemczech.Szukam tylko od prywatnych osób i z mojego regionu zamieszkania.Sam kiedyś szukałem kogoś kto może obejrzeć lub nawet sprawdzić np w WV oraz mieć stały kontakt z kimś kto tam mieszka. Tylko tak można coś jeszcze kupić pewnego omijając turków,ruskich i naszych :) Kontakat: Jareck2012@gmail.com ...dalej aktualne tylko dla zdecydowanych Ordo et pax
|
|
hej ! Moj ojciec zajmuje się sprowadzaniem aut z zagranicy. obecnie nie ma go w Polsce ale bedzie za 2 tygodnie. Jesli jestes zainteresowany to napisz jakie auto Cię interesuje (marka, rok, model, silnik, cena itd), to podam te dane dla brata ktory mieszka w niemczech to się rozejrzy i wtedy dam Ci znać. A ogolnie sprowadzaniem samochodów zajmuje się moj ojciec ponieważ ma w tym duże doświadczenie, bo od kilkunastu lat sprowadza i sprzedaje a poza tym co najważniejsze zna się na samochodach i mechanice więc przed kupnem taki samochod zostaje szczegółowo sprawdzony (oczywiście to co da nie sprawdzić). więc jeśli jestes zainteresowany to napisz co Cie interesuje . Pozdrawiam pawel88
|
|
Podaj jakiś namiar kontaktowy !!1
|
|
Poszukuje osoby która aktualnie sprowadza samochody z zagranicy -może być za miesiąc nawet.
|
|
Brak aktualnie osób trudniacych się tym fachem?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |