Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedłużanie włosów. |
Witam. Chciałabym się dowiedzieć w jakich salonach w Łomży można to zrobić. Jakie są też mniej więcej koszta. Interesuje mnie dość spora długość ( włosy do pasa może z dziesięć cm krótsze) swoje mam za ramiona. Interesują mnie także osoby prywatne zajmujące się tego rodzaju rzeczami (tylko włosy naturalne, żadnych syntetyków ) najlepiej zgrzewane na taśmy, miałam już doczepiane na ringi (nosiłam prawie rok) jednak nie podoba mi się ta metoda gdyż na mojej głowie powstało wiele 'kołtunów' wiem, że było już sporo wątków na ten temat, jednak są one star z 09, 11. Mogło się więc wiele zmienić na ten temat ;) pozdrawiam _______ *plask* Byleś jedynym moim grzechem.. *.* tsz tsz..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedłużanie włosów. |
500405986 Pani Magdalena grzybek
|
|
http://mandrzejczuk-paznokcie.blogspot.com/p/przeduzanie-wosow.html Polecam!! Miałam kilkakrotnie przedłużane włosy przez Monikę i naprawdę polecam!
|
|
Również polecam Monię na Sybiraków! Liska
|
|
A ile bierze?
|
|
??
|
|
zadzwoń i się dowiedz!
|
|
Stul pysk jak nie masz nic w temacie do powiedzenia!!! ***** jaki podły ten nasz naród to masakra!!!
|
|
A ja ci odradzam to panią mandrzejczuk. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
mała77 Ty niewychowany bachu! nie dość że ktoś ci poleca to jeszcze szczekasz. Poszła ty biednemu na ch**
|
|
sama sobie kup i przypnij,dużo zaoszczędzisz
|
|
Haunted zakuta pało stul pysk bo możesz pożałować..Wiesz,że teraz dane są dostępne...zapytałam o cenę,bo mnie zaciekawiło ile w Łomży to kosztuje!!! Ja w Zielonce płaciłam 1000zł.I nie pytam bo chcę założyć tylko z ciekawości,raz miałam i więcej nie chce,swoje mam ładne,szkoda niszczyć.
|
|
o Boże.. dziecinada..
|
|
Podbijam temat do góry. Drogie Panie... gdzie i kogo można przedłużyć włosy w dobrej jakości za rozsądną cenę? Kogo polecacie?
|
|
u wujkla trenkiewicza gratis
|
|
laur1111xxx jak odradzasz to przynajmniej powiedz dlaczego? a nie od razu obsmarowujesz , zapewne z zazdrości ;]
|
|
laur1111xxx może napisała byś konkretnie czemu odradzasz tak usługi u Moniki skoro masz coś do powiedzenia jakieś uwagi to podziel się nimi ,ale podejrzewam że nawet nigdy z nich nie korzystałaś więc dlatego Twój wpis ogranicza się do ODRADZAM, ja zupełnie wręcz odwrotnie polecam wszelkie usługi u Moniki jednym słowem profesjonalne wykonanie i naprawdę warto :P POZDRAWIAM life
|
|
reklama
|
|
idz do tej moniki i ci przedluzy nawet na psiucie
|
|
lomzyk o to tu właśnie chodzi, dziewczyna zapytała kto przedłuża włosy to jej dziewczyny polecają osoby które tym się zajmują, zazdrościsz ludziom sukcesu? nie rozumiem czemu zawsze na każdym forum znajdzie się taki burak jak ty, nie interesuje cię ten temat to się nie wypowiadaj
|
|
Pani Monika za przedłużenie bierze 150zł a za zdjęcie 100zł. Do tego dochodzą koszty włosów. Naturalne nie są takie tanie. Osobiście miałam przedłużane włosy metodą keratynową i mam mieszane uczucia co do tego zabiegu.
|
|
miałam przedłużane włosy na ringi, Pani wzięła 120 zł prywatnie, włosy też dopasowała, ale sama zauważyłam i też słyszałam od tej pani opinię, że najlepiej dla włosów jak przedłuża się je na taśmach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |