Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr. Ewa Pióro - nie polecam |
(...)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr. Ewa Pióro - nie polecam |
(...) sport to zdrowie
|
|
(...)
|
|
Ja się zarejestrowałam i sprawdziłam i niestety okazało się że zapłaciłam podwójnie za wyrwanie zębów w pewnym gabinecie. Trudno byłoby to udowodnić, przecież Pan doktor nie wystawił mi rachunku.
|
|
Ja tez nie polecam. Drogo i byle jak!!!
|
|
Ja także nie polecam. Siedziałem na fotelu u Pana męża wspomnianej doktor, a ten co minuta odbierał telefon i gadał. Wiocha totalna. Barney
|
|
Również nie polecam, u męża leczone zęby do poprawki po roku, znów wyszła próchnica.
|
|
Hehe poszedłem do tej Pani jakiś czas temu tylko na usunięcie osadu nazębnego, po obejrzeniu zębów stwierdziła, że jakieś 90% z nich jest do leczenia, oczywiście u niej prywatnie i dopiero potem mi usunie osad :) Podziękowałem, inna dentystka usunęła osad od razu i nie znalazła chorych zębów. Dodam, że regularnie odwiedzam dentystę i wiem, że zęby mam zdrowe
|
|
Że też wszyscy na beszczelnego na to koszenie kasy nastawieni...ja pier**le....Jeszcze im to bokiem wyjdzie prędzej czy później
|
|
(...)
|
|
karmazynowypirat (---.elomza.pl) Data: 14-09-13 12:46 Hehe poszedłem do tej Pani jakiś czas temu tylko na usunięcie osadu nazębnego, po obejrzeniu zębów stwierdziła, że jakieś 90% z nich jest do leczenia, oczywiście u niej prywatnie i dopiero potem mi usunie osad :) Podziękowałem, inna dentystka usunęła osad od razu i nie znalazła chorych zębów. Dodam, że regularnie odwiedzam dentystę i wiem, że zęby mam zdrowe xxxxxxxxxxxxxxxxx mam te same doswiadczenia, a zeby juz kilka lat siedza zdrowe, te ktore niby mialy byc do leczenia:D
|
|
to ile kosztuje kanał????ile plomba?
|
|
W czasie zabiegu nie wolno dentyscie rozmawiac przez tel. bo na sluchawce tel. jest masa bakterii i innych drobnoustrojow - sluchawke trzyma reka i pozniej ja wklada do ust pacjeta. -------------------------------- Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz
|
|
Ja byłam u jej męża. NIE POLECAM, bo ciągle mówił jakieś podteksty, komentował ubranie i ogólnie było tam bardzo nieprzyjemnie. Gdy znieczulał mi zęba jęknęłam z bólu, a on powiedział, że "takie oczy to robią dziewice przy pierwszym razie".... Naprawdę nie wiedziałam co mam zrobić. Co prawda jako jedyny przyjął mnie tego samego dnia, gdy zadzwoniłam (bo nagły przypadek był a inni dentyści nie chcieli), ale za wstawienie nowej plomby i zaleczenie tego zęba chciał 220 zł, że niby jakieś cuda tam robił! Zszedł o 10 zł i powiedział, żebym sobie na piwo zostawiła. Żenada.
|
|
a wiesz ze zeby sie myje a nie wietrzy ? Przyjdzie czas ...
|
|
a kogo polecacie w takim razie? taki co tanio i solidnie robi. no slucham bo mam sie zamiar wybrac.
|
|
To nie źle...
|
|
(...)
|
|
maja1 ona cały czas odbiera telefony w trakcie wizyty ,nawet dzwoni do córki czy zjadła śniadanie.
|
|
hahah
|
|
polecam na Kolegialnej w przychodni nr 2 przyjmuje młody i fachowy doktor P.Brzóska tylko trzeba sie umówic telefonicznie wcale nie zdziera i dobrz leczy chce mu sie pracować sprawdzone na moim bracie pan P.mu tak zęba załatwił że powiedział do usunięcia a poszedł na Kolegialną i ma do dzis zęba a mineło już ze 3 lata bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!
|
|
".Z klientami umawia się co 15min. i w tym czasie ile zdoła zrobić to zrobi , a za wizytę kasuje 100-120zł , i za 15min. następny klient.Ja wszystkie zęby maiłam do poprawki " a póżniej : " zostawiłem u niej ponad 2000zł." jak jest taka zła, to po ch.j tam chadzałeś/aś - aż ok 20 razy ( wizyt) i zdecyduj się, jesteś kobietą czy mężczyzną ?
|
|
Słuszna uwaga, widać ktoś chce kogoś oczernić zwłaszcza, że w gabinecie jest ogłoszenie, że Państwo Pióro rozdzielili się majątkiem i każde z nich działa na własną rękę.
|
|
Mija i co to rozdzielenie majątku ma do rzeczy? O ile ona jest partaczką z problemami... on jest zdziercą..
|
|
(...)
|
|
Według mnie najlepszą dentystka jest Pani Marciniak, szanuje pacjentów, szanuje ich czas i pieniądze.
|
|
bo im chodzi bardziej o kase gitara gra
|
|
Dokładnie tak, Marciniaki nr 1, sprawdzeni na całej familii, nawet rodzina zza granicy przyjezdza do nich leczyć zęby
|
|
A gdzie ona przyjmuje ?
|
|
Zdecydowanie p.Marciniak--po nich poprawek nie trzeba robić.Mają gabinet przy dawnym białostockim sklepie-róg Zawadzkiej i Piłsudzkiego Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Polecam Dr. Chojnowską. Przyjmuje na Ks. Janusza- niestety obecnie przebywa na urlopie macierzyńskim:(
|
|
*****, ja już chyba za stary jestem i inne szkoły kończyłem. Panie Bobas oto mix Twoich wypowiedzi; pomóż mi znaleźć, proszę, jakikolwiek zawarty w nich sens: Nie polecam Pani Dr. Ewy Pióro. Z klientami umawia się co 15min.(...) ona cały czas odbiera telefony w trakcie wizyty(...) i w tym czasie ile zdoła zrobić to zrobi(...) nawet dzwoni do córki czy zjadła śniadanie(...) , a za wizytę kasuje 100-120zł , i za 15min. następny klient(…) a wizyt to było 9 i na każdej robiła po dwa zęby(??? –i to wszystko w piętnaście minut??? AO) i kasowała mniej więcej po 220zł Ja wszystkie zęby maiłam do poprawki ,ale już u innego stomatologa. Pani Doktor uważa się za specjalistę i najlepszą w Łomży profesjonalistkę ,a wcale nią nie jest. a ,że odwala lipę zorientowałem się po mniej więcej 6-7 wizycie - powiedziałem co o niej myślę to mi niby dwa zęby poprawiła(...) i nadal są do poprawki (a poprawka trwała ponad godzinę :-( (...) i za 15min. następny klient(…) Pan jesteś odważny Panie Bobas- wkurwiłeś dentyskę i jeszcze do niej wróciłeś- mołodziec!! To jest moje zdanie o tej Pani ,jeśli macie inne to proszę o wypowiedzi. nie kłamię i nikogo nie oczerniam , po prostu chcę wszystkich ostrzec przed nieuczciwym ''fachowcem'' nie łap za słówka jak się człowiek w..rwi to nie wie co pisze... nie wie co pisze... nie wie co pisze... Były pacjent..(...) nie wie co pisze...
|
|
to ktoś im robi koło pióra
|
|
Pani Pióro ma bardzo służbowe podejście. Zgadzam się z moimi przedmówcami że dużo rozmawia przez telefon. Ja byłam u niej z sześciolatkiem i nie wywarła na mnie dobrego wrażenia. Nie ma podejścia do dzieci. Pomiędzy jedną a drugą rozmową przez telefon kazała mu usiąść i mimo że był naprawdę grzeczny kilka razy zdarzyło mu się mruknąć z bólu (zresztą jak pewnie niejednemu dorosłemu) pani wprost powiedziała żebym następnym razem poszukała innej stomatolog bo za długo jej schodzi z dzieckiem bo musi przerywać borowanie itd. no i blokuję kolejkę . Rozumiem, że czasem z dziećmi jest trudniej ale życzyłabym niejednemu dorosłemu zachować się na fotelu jak ten sześciolatek. O co jej chodziło nie wiem o 5 min. dłużej ? Byliśmy w gabinecie pewnie z 15 minut nie dłużej. Syn powiedział że już tu nie wróci. Polecam dla dzieci pani Wądołowską
|
|
Dla dzieci polecam panią Podolak. Troszkę się czeka na wizytę, ale ma fajne i skuteczne podejście do dzieci. Wszystko pomalutku, spokojnie i niedrogo.
|
|
To jest własnie Polska robia co chca i byle jak dorobkowicze !!!!!!!
|
|
jaki jest numer do tego P. Marciniak?
|
|
http://dentystamarciniak.pl/glowna.html
|
|
także nie polecam
|
|
Zgadzam się w pełni z kari80 - podejście pani Pióro do dzieci fatalne, zero cierpliwości a do tej zwyczajnie brak kultury osobistej. Pani Pióro nie szanuje ani małych pacjentów ani ich rodziców, pokrzykuje na dzieci, robi jakieś uwagi do rodziców na temat wychowania. Kto tu w końcu jest dla kogo? \"Czarownica\", jak powiedział mój syn po wyjściu z tego gabinetu. Rodzice, trzymajcie swoje dzieci z dala od dr Pióro!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |