środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pytania na intruktora nauki jazdy

Witam, mam pytanie czy ma ktoś aktualne pytania jakie są na egzaminie na intruktora nauki jazdy kat.b i mógłby przesłać. Z góry wielkie dzięki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pytania na intruktora nauki jazdy

dobry instruktor zna odpowiedzi na podstawowe pytania

---------------------------------------------

dvw Ciebie akurat nie dotyczy ten temat więc się nie wypowiadaj debi...

kryna a ty nawet znaków nie rozróżniasz i chcesz uczyć pajacu

A skąd ty pajacu wiesz że znaków nie ktoś nie odróżnia, nie znasz osoby i tak pierdoli... . Weź się lepiej nie wypowiadaj debilu...

Nie wypowiadajta sie jak nie wieta.
On pyta sie o pytania na intruktora a nie instruktora,
a to dwie rozne sprawy.
Warto zaczac bo w Lomzy nie ma jeszcze zadnego INTRUKTORA.

A ja myślałam że chodzi o egzamin na instruktora jazdy i chciałam się wypowiedziec...a tu chodzi o intruktora...to nie mam pojęcia jakie będa pyt na egz w takim razie...

Widzę że na forum wchodzą ludzie aby tylko pisać pierdoły, czepiać się szczegułów a nie po to aby się normalnie wypowiedzieć na dany temat. Ktoś się pomyli pisząc na klawiaturze (każdemu się zdarzy) to wtedy wielkie halo. SORY MÓJ BŁĄD .... CHODZI O EGZAMIN NA INSTRUKTORA NAUKI JAZDY....

Już za późno na poprawki, trzeba było wcześniej myśleć... A jak na egzaminie się pomylisz albo później podczas szkolenia ucznia? W takim zawodzie nie ma pomyłek - jesteś z góry skreślony/a i koniec tematu.

Kama30 jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się lepiej nie odzywaj. Uważaj lepiej na lekcji dzieciaku bo pewnie w szkole na informatyce jesteś....

Ale przynajmniej się dobrze uczę i nie robię takich rażących pomyłek ;)

Nie odzywaj się gówniarzu...Jeszcze kiedy przyjdziesz do mnie na prawo jazdy hehehehe

Ślepy jestes? Nie widzisz że jestem kobietą? A zwracasz się do mnie jak do faceta....hmm...zastanów się nad tym kursem bo jeśli takich mamy mieć instruktorów to współczuję... A prawko już mam - uczyć to ty się możesz ode mnie a nie ja od ciebie haha i nie szukaj pytań na egzamin na forum, nie idź na łatwiznę tylko włacz myślenie i sam pogłówkuj

A tak wogóle to nikt Cię o zdanie nie prosił. Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia na dany temat to lepiej się wogóle nie wypowiadaj, bo widzę że tu na tym forum to dużo takich jak ty półmózgów.

Mozesz szkolic ludzi,ale tylko korenspondencyjnie.Gamoniu!
Jesli ktUs przyjdzie na kurs do takiego Patafiana to chyba tylko
niewidomy.

Patafian to z Ciebie dobry gamoniu. Jak to można oceniać ludzi jak się ich nie zna. I kto tu błędy robi... Piszę się ktoś a nie ktUs co liter nie odróżniasz...

Kryna, jak juz zdasz na tego INTRUKTORA, to daj namiar na siebie, zebysmy wiedzieli gdzie nie isc :)
Swoja droga... jak napisałeś :Ktoś się pomyli pisząc na klawiaturze (każdemu się zdarzy)

Ale zeby do cholery "przypadkiem" pomylic sie w nazwie tematu i od razu w poście? żenująca wymówka ;;]

A czy wy oceniacie ludzi po takich rzeczach jak pomyłka w pisaniu tak... Gratuluje inteligencji pajace.

A i ByleJaki widzę że na forum wszyscy twoje wypowiedzi komentują bardzo dobrze heheheh. Umiesz się wypowiadać na dany temat. Kretyn. I jak ktoś nie wypowiada się normalnie na dany temat to niech wogóle się nie wypowiada a nie co nie którzy wchodzą i wyłapują jakieś błędy, kto chce to wie o co chodzi.

kryna1985 rozumiem, że takie pytania są przydatne, ale instruktor nauki jazdy musi znać odpowiedź na wszystkie zagadnienia. Tu nie chodzi o wykucie na pamięć odpowiedzi na określone pytania, tylko umiejętność zastosowania wiedzy w danych sytuacjach i przekazanie jej uczniom. Jeśli zdobędziesz te pytania, wykujesz na pamięć odpowiedzi to już życzę Ci, żebyś nie miał kogo uczyć :) A poza tym powodzenia w zdobywaniu kwalifikacji :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

drzewko_szczescia Ja nie chcę kuć na pamięć, jestem po całym kursie na instruktora, opanowałem zagadnienia ale chciałem zobaczyć jakie pytania są na egzaminie, zobaczyć co było i wogóle a wkuwać na pamięć pytań to już za późno i nie da rady wszytskiego wkuć i tak jak mówisz nie o to chodzi....

Jeśli chcesz uczyć ludzi jeździć to powiedz mi co robisz w takiej sytuacji:
osiedlowa uliczka taka jak Broniewskiego skręca raz w prawo, raz w lewo, po bokach tylko parkingi, nie ma możliwości skrętu w inną drogę, można jedynie zaparkować. Jadąc ciągle Broniewskiego używasz kierunkowskazów czy nie?

Głupie i bardzo proste pytanie, ale ty pewnie nie wiesz i dlatego się pytasz... He jak ktoś chce zdać egzamin i pyta się tu o pytania to wy odrazu uważacie go za niewiadomo kogo. Naprawdę widać że tu wchodzą ludzie tylko po to aby pisać głupoty tak jak to już nieraz widziałem. Chcesz to zadzwoń do mnie to ci odpowiem na te pytanie bardzo proste...

JuSZ odpowiadam.
Intruktor uzywa migaczy a instruktor nie.Prawda?

Jeśli o mnie chodzi to dobrze wiem, ale zauważyłem ostatnio, że niektóre "elki" nie jeżdżą tamtędy jak należy. Chciałem Cię sprawdzić, zadałem pytanie na temat, wymigujesz się od odpowiedzi - to już Twoja sprawa...

Krzychu ( kryna1985 )nie wyzywaj ludzi od półmózgów bo możesz być zj.eba.ny na egzaminie !!!!!!!!! Jeśli przeczyta to egzaminator :))

siwy - właśnie to chciałem sprawdzić z kim mamy do czynienia :)

Kama30 Jaki Krzychu???
A reszta żałośni jesteście heheheh
Rondo Chcesz sprawdzić z kim masz do czynienia, proponuje się spotkać i zoabczyć kto jaki jest co???

I co jeszcze? Może 1x1 mi zaproponujesz?? :P
Zadałem Ci proste (jak sam piszesz bardzo proste) pytanie, czekam na odpowiedź, zresztą wszystko jest wyjaśnione w powyższych postach.

Rondo Ja nie proponuję 1x1 tylko spotkanie i zoabczymy kto jaki jest inteligencja i wogóle bo widzę że niektórzy oceniają odrazu ludzi po tym, że zrobił głupi błąd w pisaniu.

kryna ja wiedziałem, o co Ci chodzi od początku. Pokazałeś swoje oblicze wyzywając i wołając o spotkanie 1x1, nie nadajesz się na instruktora. Masz pewnie 19 lat i bunt młodzieńczy jeszcze nie przeszedł :). Jak co daj namiary, gdzie ludzie mają nie iść :).

Moze zostaniesz obstruktorem nauki jazdy na nocniku?

spotkanie? spotkamy się na egzaminie cwaniaczku :)

HAHAHAHAH ale na tym forum tylko same debile się wypowiadają i to jak zawsze bywa na każdym temacie nie na temat, tylko po to aby coś napisać i z siebie durnia zrobić.
Kama30 na egzaminie? Możesz przybliżyć o co ci chodzi bo nie rozumiem i wiedz że się nie spotkamy napewno.

kryna czytaj ze zrozumieniem. Schowaj się do piwnicy bo wykopki pyr są

No chyba jaśniej to już nie można napisać więc co tu przybliżać? Wyzywasz innych od debili a ty sam chyba nie wiele myślący jesteś...

Kama,on chce byc intruktorem a brak mu hamulcow!

Autor: Rondo (---.elomza.pl)
Data: 12-09-13 17:31

siwy - właśnie to chciałem sprawdzić z kim mamy do czynienia :)

Przeciez to juz bylo widoczne w 2 jego poscie. tak czy inaczej, intruktorem,instruktorem czy obstruktorem bedzie slabym, bardziej smieszne ze jego psychika jest tak slaba... a przeciez bedzie mial kontakt z ludzmi, po x godzin w samochodzie z jedna osoba... cholernie wspolczuje tym ludziom ktorzy beda musieli z toba siedziec. Idac dalej, jak juz skoczysz ten kurs i jakims magicznym sposobem go zdasz, podaj nazwe firmy w ktorej sie zatrudnisz. Z calego serca bede "polecał" mlodym ludziom w naszej okolicy:]]]]

żenujące.

Hee psychika słaba, człowieku podaj mi swoje stanowisko pracy na jakim ty jesteś zatrudniony bo pewnie jeszcze uczniem jesteś więc oceniaj ludzi po postach ok.
A tak wogóle to czytając inne posty to prawie co w 3 coś piszecie i wogóle nie na temat tylko po to aby napisać jakieś głupoty. Dobra kończę ten temat.

Powodzenia na egzaminie :) Mam nadzieję że nasze rady do czegoś Ci się przydadzą :) Dziękować nie musisz :)

kryna a co ty admin że kończysz temat a mądrzejsze od cb to dzieci w gimnazjum

Kryna konczy bo ma jazde,bez trzymanki,gola du.pa po nieheblowanej desce.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org