Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
z Dworca PKS do Mrówki |
Wczoraj słuchalem ,ze MPK otwiera linię z dworca PKS do Mrówki !!!! Dlaczego nie do Wenedy , Stokrotki , Czy do Media ... dlaczego nie obwodówka - kto ??? dlaczego . i i za ile ???? wiesniaki ze wsi mają wiecej kasy i przyjadą furami !!! po co to komu . Może PKS a Szperak - my za topłacimy!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: z Dworca PKS do Mrówki |
sam jesteś dobrym wieśniakiem !!!
|
|
I ty wieśiak
|
|
Naucz się pisać wieśniaku !!!
|
|
Gdyby nie te wieśniaki to by twoje ryło gów.no spod siebie żarło a nie kawior z wiejskie plantacji jesiotra w Kozikach.
|
|
Wcale nie wypieram się !!!! Przyjadę swoim BMW
|
|
Wcale nie wypieram się !!!! Przyjadę swoim BMWpiotii napisał(a): > Naucz się pisać wieśniaku !!!
|
|
A pozatym pod stokrotkę masz autobus, veneda jest 5 minut - 10 minut drogi z dworca PKS. Więc po co jakaś linia tam pod venede.?
|
|
debil!!!!!
|
|
Do Wenedy czy Sokrotki można dojechać linią nr 1,3,5,11,12.
|
|
Po to ze taki wieśniak jak Młody 45 nie będzie musiał chodzić tylko swoje dupsk... podwiezie .
|
|
Jestem wieśniakiem i dobrze mi z tym !!!! a dupsko sobie sam podwiozę
|
|
jak fajnie sobie mówicie po imieniu ,ubaw po pachy.
|
|
Gdyby nie ten wieśmak to byś nie miał co wpierdalać rano na śniadanie idioto! Więc jedz rano swoim BMW i kup coś pożywnego i zdechnij bo takich nam nie trzeba...a nie zaśmiecasz forum pierdoleniem jaki ten świat ********...zacznij od siebie mieszczuchu! Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
Gdyby nie ten wieśmak to byś nie miał co wpierdalać rano na śniadanie idioto! Więc jedz rano swoim BMW i kup coś pożywnego i zdechnij bo takich nam nie trzeba...a nie zaśmiecasz forum pierdoleniem jaki ten świat pojeba**...zacznij od siebie mieszczuchu! Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
Sorki - nikogo nie chciałem obrazić - ale kto w obecnych czasach z poza miasta przyjeżdza autobusem na zakupy do marketu budowlanego . A co do zaśmiecania forum - to jeden śmieć na całej stercie jest niezuważalny !!!
|
|
Jebać to wojna wiejsko - wiejska MŁODZI GNIEWNI Coolia Gangsta's Paradise Mam wyjeb***
|
|
brooklyn nie przesadzaj z tą chwałą dla wieśniaków...
|
|
A kto z miasta jeździ po zakupy autobusem ? No kto? Ręka w górę :):):):) Ja nie bo ja z laćka daję :):) Blisko mam wszędzie :):)
|
|
Mnie kolego takimi sprawami nie obrażasz tylko nie mogę patrzeć jakie ludzie czasami mają problemy...Kama30 żadna przesada, napisałem jaka jest prawda:) Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
o co tu biega
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |