Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Która szkoła językowa w Łomży? |
Witam, mam problem z wyborem szkoły języka angielskiego, mianowicie chciałbym doszlifować, wznieść na wyżyny :D swój angielski, lecz nie wiem, którą szkołę wybrać. Nigdy nie korzystałem z takowych usług, a potrzebuję informacji, GDZIE, ZA ILE i w JAKI SPOSÓB doszlifują angielski dorosłej osoby. Chciałbym przyswoić wiedzę najpóźniej do maja, od października rzecz jasna, aby rozpocząć płynną i poprawną gramatycznie/akcentowo konwersację. Jaką szkołę polecacie? Piszcie też ile płaciliście za kurs, w jakim wymiarze godzin itp. Z góry dzięki za wszystkie opinie. Pozdrawiam. No pain, no gain.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Która szkoła językowa w Łomży? |
Ponawiam pytanie. No pain, no gain.
|
|
Na forum jest już kilka tematów o szkołach językowych - przeszukaj forum a na pewno coś znajdziesz. Pytanie do czego jest Tobie potrzebny ang. bo jeśli "tylko" do poprawnego porozumiewania się to radziłabym poszukać korepetytora - koszta pewnie te same a masz wtedy okazję abycały czas mówić. Jak jesteś w grupie to niestety ale nie zawsze będziesz miał taką możliwość. Pełno jest ogłoszeń, przeszperaj forum i strony szkół jęz. Nikt pewnie nie wypowie się obiektywnie, chyba że uczęszczał do kilku szkół jęz. Bez porównania ciężko coś zarekomendować. Powodzenia. "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
Hmm nie myślałem o tym w ten sposób, masz rację. Angielski potrzebny mi jest do swobodnej komunikacji, czego w pewnym sensie wymaga mój zawód. Dziękuję za opinię, przeczeszę forum i może znajdę coś dla siebie. Pozdrawiam No pain, no gain.
|
|
Odnośnie kosztów, taniej jest w szkole językowej:)
|
|
Mogę dać kontakt do osoby, która słabo mówi po Polsku i doskonale nadaje się do konwersacji, czyli szlifowania prawidłowej wymowy-akcentu w dodatku sprawdzona i chwalona oraz niezbyt droga. rudy błazen z druhem
|
|
prywatne zajęcia njlepsze
|
|
Alma Mater
|
|
Ja też chciałam iść na coś takiego ale 50 zł za godzinkę to trochę za drogo
|
|
Nie wiem ile za godzinę bierze ten obcokrajowiec, ale można zadzwonić (telefon odbierze osoba polskojęzyczna). Podaj kontakt to dam numer. rudy błazen z druhem
|
|
Najlepiej w Educo, w grupie, polecam
|
|
Zawsze możesz ogarnąć Linguo na Piłsudskiego, wiem, że mają nativów
|
|
A DLA POCZĄTKUJĄCYCH gdzie i też myślę że w grupie lepiej i jaka kwota miesięcznie i kiedy się zaczynają takie kursy mnie od października interesują mam trochę wiadomości ze szkolnego nauczania ale prawie nic niepamiętam gitara gra
|
|
Moja koleżanka ostatnio powiedziała mi o ciekawej szkole, w której obcokrajowcy mogą nie tylko uczyć się języka polskiego, ale także naszej kultury. Sprawdziłam i szczegóły można znaleźć tutaj- studies in poland.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |