Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga na Firme PRZEMKO Klimatyzacja w Łomży |
Chciałem dobić klimaę w samochodzie, na to oni dobili i powiedzieli (UWAGA) Freon kosztuje tyle i tyle,przecierz freonu sie juz nie uzywa powiedzialem a oni tak ale to jest to samo,grzecznie zaplacilem i poprosilem fakturke 0 a tu wiadomo ceny wzrastaja (V A T). Pomyslalem ok. Odjechalem wlaczylem klime a tu taki odglos dziwny,zajezrzam ponoenie....i sie kazuje, ze kompresor pszedl bo stary juz (5 letnie auto).Komresora mi nie naprawia,z opinii inneg zakladu wynika ze,za duzo gazu wpompowali. NIE POLECAM FIRMY PRZEMKO!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga na Firme PRZEMKO Klimatyzacja w Łomży |
PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE I SZEFOWA ALBO WCINA PĄCZKI ALBO JEJ NIE MA,SZEF NIEWIADOMO GDZIE,PENSJA NA UMOWIE T CO INNEGO NIŻ W REALU A JUŻ NIE POWIEM JAKIE KITY WCISKAĆ USIAŁEM KLIENTOM!
|
|
Spartaczyli instalację w mojej siłowni przez co ich nie polecem. Przemko Łomża? Są lepsze firmy zajmujące się klimatyzacją w Łomży. Z tego co słyszałem to sprzedają używane lady chłodnicze jako... nowe :}}}
|
|
Macie rację, jak coś zaczną robić to zrobią albo nie zrobią a kasę bardzo dużą chcą, a jak coś trzeba poprawić to nie mają czasu, trzeba czekać tygodniami.
|
|
ta wszystko za darmo powinni robic
|
|
najgorszy syf to firma PRZEMKO!!!!!!!! nikomu nie polecam!!!!!!!
|
|
potwierdzam.Firma przyjechala na przegląd klimatyzatora w czasie mojej nieobecności,z wykonawcą uzgodniłem telefonicznie co będą robić i cenę.Po dwóch dniach odkryłem że nie wyczyszczono nic.Wzieli pieniądze za dobicie gazu w drugim klimatyzatorze a w tym czasie gdy wykonywali usługę nie było prądu.Po ostrej interwencji zrobiono przy mnie konserwacje ,a gaz dopełniła inna firma.Nigdy więcej przemko.
|
|
potwierdzam.Firma przyjechala na przegląd klimatyzatora w czasie mojej nieobecności,z wykonawcą uzgodniłem telefonicznie co będą robić i cenę.Po dwóch dniach odkryłem że nie wyczyszczono nic.Wzieli pieniądze za dobicie gazu w drugim klimatyzatorze a w tym czasie gdy wykonywali usługę nie było prądu.Po ostrej interwencji zrobiono przy mnie konserwacje ,a gaz dopełniła inna firma.Nigdy więcej przemko.
|
|
Patrze tu chyba tylko 2 osoby się wypowiadają w tym temacie ;-)
|
|
a po czym sądzisz że piszą dwie osoby?
|
|
Czemu sądzę, że dwie? A no po tym: Zielinski69: Wiadomości: 9 Host: snydernet.net <--- serwer proxy z TOR'a (jasiumaselko): Wiadomości: 9 Host: plebia.org <--- serwer proxy z TOR'a bambusik26: Wiadomości: 5 Host: fvds.ru <--- serwer proxy z TOR'a Jedna osoba ma 3 konta i używa TOR'a, żeby nie mieć tego samego hosta. Ciekawe, czy tylko te 3 konta, czy jeszcze któreś. Ja rozumiem, że jakaś firma może komuś podpaść i można wyrazić swoją opinię, ale to już świństwo.
|
|
W tym temacie: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=222409&t=222348 Znowu tercet egzotyczny w postaci Pana: Zielinski69 bambusik26 (jasiumaselko) I co najlepsze napisał posta jako bambusik, ale popełnił błąd i poprawił się już jako jasiomaselko - nawet nie przelogował. To jest świństwo, świństwo i jeszcze raz świństwo. A firma od klimatyzacji powinna drogę sądową wyjść, że ktoś w tak (jeszcze raz to napiszę) świński sposób psuje komuś opinię.
|
|
no to faktycznie nieźle :) wygląda na to, że komuś zaszli za skórę. Bez sensu w ten sposób wymierzać 'sprawiedliwość' od tego są sądy pracy...
|
|
zgadzam się kxxn . ktoś tu dostał w dupę i teraz robi złą reklamę.
|
|
jaka jest w tej firmie praca czy sie oplaca w niej pracowac
|
|
I firma wcale nie powinna się szczypać tylko podać do Sądu . To że siedzi gnida za TOR-em, to wcale nie znaczy że może być bezkarna :):)
|
|
bedzie dym
|
|
Jakby wam zje**li sprężarkę od klimy tez byście się wk@#$rwili.
|
|
to jakiś debil przecież widać że to amator,(pewnie i tak pracował aż go wywalili.)
|
|
?
|
|
komus widocznie sie nudzi
|
|
Odświeżę temat. Faktycznie forma Przemko to porażka. Dziadek który obsługuje serwis klimatyzacji nigdy nie ma czasu. Przez telefon pierwsze pytanie czy wystarczy dobić gaz, jeśli coś więcej to nie mają czasu. Zajeżdżałem osobiście, warsztat pusty a Dziadek tłumaczy że jest zajety i nie ma czasu na sprawdzenie sprężarki, moze tylko dobić gaz. W końcu gdy udało się umówić telefonicznie przez innego pracownika, Dziadek udaje że wymienia uszczelkę, zakładając starą tylko umytą, kasuje 25zł za nową uszczelkę, nie wspominając o kosztach robocizny. Gaz ucieka, przyjmuje mnie inny pracownik i stwierdza że takiej uszczelki nigdy u nich na magazynie nie było, tylko oryginał z serwisu, do którego nie mają dojścia. Porażka. Omijajcie Przemko, a przynajmniej Dziadka, któremu nic się nie chce i wszystko sprawia problem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |