Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukiwany lekarz od kolan |
Witam mam problemy z kolanami bolą i nie są stabilne.Nie chcąc tracić czasu na lomzynskich ortopedow chcę udać się odrazu do speca. TURBO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukiwany lekarz od kolan |
Kruszewski - Wysokie Mazowieckie - bez dwoch zdan !!! najlepszy !!!
|
|
Najlepiej jedź do Otwocka. Tam będzie leczenie i rehabilitacja.
|
|
Mnie też bolały kolana , byłem na rehabilitacji , jakieś prądy ,pomogło teraz dużo ruchu i jak narazie jest dobrze.
|
|
Polecam specjaliste od kolan z www.spskgruca.pl Macieja Makowskiego. Lekarz jakich mało:)
|
|
to zależy jaka jest przyczyna tego bólu .. były wczesniej jakies urazy kolan ? w jakim wieku jestes? a jesli chodzi o ortopedę to fakt Wysokie Mazowieckie - Kruszewski, ale najlepiej jechac juz do niego juz z wynikiem usg kolan ponieważ on na wizycie nic nie poradzi skasuje 120 albo i wiecej a da ulotkę i poradzi zeby zrobic usg u kolegi radiologa i wtedy bedzie analizował wynik. ale specjalista z niego dobry, zna się na tym co robi ;)
|
|
Kruszewski i tylko Kruszewski- pomógł mnie i wielu moim znajomym.tel.605 269 000
|
|
nie 120 tylko 100 zł i juz nie kieruje do swojego kolegi na usg tylko na drugi dzien daje ci skierowanie do szpitala w Wys-Maz i karteczke z jego pieczatka ( zyby przy rejestracji pokazac ) wtedy pani rejestruje cie do niego (tylko trzeba dlugo czekac) i juz masz wszystkie kolejne wizyty na Nfz w szpitalu w dni kiedy on ma dyzur.... tylko pierwsza wizyta kosztuje 100zł ...
|
|
Niech Cię ręka Boska skaże jeśli wybierzesz się do pseudo-speców z łomżyńskiego szpitala. To weterynaria nie ortopedia, chcesz chodzić o własnych siłach to omiń z daleka. Tylko i wyłącznie Kruszewski.
|
|
dr.Makowski ze szpitala Kliniki Ortopedii z Otwocka jest specjalistą od kolan,a a nie jak tu w łomżyńskim szpiatalu lekarz ortopeda jest fachowcem od wszystkiego i od niczego!Więc polecam Makowskiego
|
|
Polecam również pana Kruszewskiego .
|
|
Lekarz "od kolan w górę", czy "od kolan w dół"?
|
|
: turbodymoman podejrzewam , ze kolana to SKUTEK A NIE PRZYCZYNA!!! cHORUJE caly organizm!!!!chemiczne srodki sa tylko polsrodkami , wiec nalezy poszukac naprawde dobrego lekarza.Byc moze to genetyczne uwarunkowania <spadek po przodkach>. Jak znajdziesz madrego lekarza (chociaz nie wierze) to daj znac. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Jeśli ma być skuteczny i pomocny to dr.Andrzej Gietka--Wawa Podaję link na jego namiary: http://www.znanylekarz.pl/andrzej-gietka/gastrolog/warszawa Byłam u niego na wizycie,bardzo pomógł,nie zawiódł,a Łomża ?--no cóż leczyli mnie na zapalenie mięśnia,a wypadł dysk;/ Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
wysokie mazowieckie
|
|
mialem juz 3 zabiegi w Wysokiem, w sumie to nie ma proby leczenia/rehabilitacji tylko od razu stol i ciecie :)
|
|
...od kolan w dół, czy od kolan w górę...? rudy błazen z druhem
|
|
Rzepicha ma rację, więc polecam lekarza medycyny homeopatę. Mój brat był skierowany na operację łąkotki, wsadzili mu nogę w gips i wyznaczyli operację. Poszedł do homeopaty i On dał mu lek, powiedział, że operacja nie jest potrzebna, po leku minie ból i tak się stało. Brat się nie zoperował a za perę miesięcy spotkał kobietę, która tak jak on miała mieć operację i poddała się jej. Nie mogła chodzić dobrze i dziwiła się, że brata kolano jest w tak dobrej kondycji, zademonstrował jej podskoki z przysiadami. Poza tym polecam kwas hialuronowy w kapsułkach bardzo dobry http://www.spirulina.pl/category/suplementy/kwas-hialuronowy Bóle kolan mogą też być efektem picia kawy z mlekiem.
|
|
turbodymoman Ja bym Ci radzil nie sluchac tych glupot o jakims Harym z Tybetu ktory da Ci ziółka i wszystko bedzie dobrze. Tylko gamonie w to wierza a pozniej mowia ze kolano boli bo spadlo cisnienie.... Polecam Ci zrobienie rezonansu lub usg kolana w Wysokim u dr Bućko i wszystko bedzie jasne., a zabieg oczywiscie najblizej pewnie i dobrze u dr Kruszewskiego takze w Wysokim.
|
|
Operacja to ostateczność, ktoś już napisał, że miał 3 operacje. Warto spróbować innych metod.
|
|
Jasne... Chłopak ma np połamaną łąkotkę ale warto spróbować zjeść "kropelke" i może się naprawi. Tak naprawdę on sam nie wie co mu jest a najważniejsze to się dowiedzieć a nie szukać magika który wymasuje i zaleci witaminę C. Parodia!
|
|
Mojemu bratu chcieli usunąć łąkotkę, podobno uszkodzoną i już kilka lat jest super, diagnoza to podstawa, tyle, że po aferze w Polsce jak to zdrowe łąkotki usuwali jest się czego bać, chyba trzeba odwiedzić kilku specjalistów z wynikiem
|
|
Warto skonsultować się z dobrym ortopedą. Być może potrzebny będzie jakiś zabieg, a później rehabilitacja. Jeśli chodzi o rehabilitację po urazie ortopedycznym to G-EO System się przydaje. Tutaj https://constancecare.pl/g-eo-system/ namiary na klinikę, która go wykorzystuje.
|
|
Na szybko bez problemu umówicie się na wizytę przez tą stronę https://www.medfile.pl/gabinety/bol-kolana/lomza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |