Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS - jaki wynik ? |
Pytam bo jestem zdziebko daleko - z góry dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS - jaki wynik ? |
3:1
|
|
Super !!!
|
|
dokladnie 3-1 a Pelikan przegral 1-2 czyli Łks jest juz w 2 lidze ;] gratulacje ofk
|
|
aviva aviva £KS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
3 - 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu narazei jest ściernisko ale bedzie San Franciso!!!
|
|
ŁKS Łomża !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
brawo!
|
|
Brawo ŁKS! Chylę czoła...
|
|
II liga II liga ŁKS
|
|
D R U G A L I G A :D yeah ! :D ŁKS!
|
|
II LIGA II LIGA ŁKS... Teraz to juz tylko czekamy na stadion...
|
|
Tylko kiedy zrobia ten stadion troche potrwa.
|
|
hehe :) Najlepszy mecz jaki oglądałem w zyciu! 0:1 do przerwy :P ...
|
|
http://www.90minut.pl/ na głównym planie ŁKS na drugim legia :D
|
|
naszą dumą jest zawsze łks- czy ktos wie gdzie dzis jest jakas impreza z tej okazji bo ja bym chetnie sie gdzies z kibicami napił chmielowego trunku!!!!
|
|
lks powinien jutro zorganizowac jakis festyn na czesc awansu do II ligi.
|
|
II LIGA II LIGA ŁKS!!! II już mamy na I jeszcze czekamy!!!:D
|
|
II LIGA II LIGA ŁKS!!! II już mamy na I jeszcze czekamy!!!:D
|
|
do I ligi jeszcze troche daleko..ale II juz mamy zapewniono......bravo za doping...pozdro dla mlynu... -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
II LIGA II LIGA ŁKS grzybek
|
|
No mecz był spoko, tylko trochę sędzia zryty. EJ A DLaczego MaLaK dzisiaj nie śpiewał? Bo ja jak stałam to widzialam, ze cos mu w nos sie stało =/ Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
|
Legia - Wisła 1:2 Boguski od 86 minuty za Penksę. Chwalony przez komentatorów na C+.
|
|
MikMik: EJ A DLaczego MaLaK dzisiaj nie śpiewał? Bo ja jak stałam to widzialam, ze cos mu w nos sie stało =/ Nie bądz taka ciekawa kto ma wiedziec ten wie i starczy haha
|
|
|
ŁKS Łomża - 13 maja 2006, 22:01:39 - acb.introlan.pl brawo łks switny mecz II liga jest juz nasz a tam dopiero bedzie sie dzilo pozdro dla kibcow lks-u Gerd - 13 maja 2006, 22:40:36 - proxy-i-b.bsk.vectranet.pl (10.13.227.226) Gratulacje z Białej Podlaskiej! Zapraszamy do nas na przygotowania (kolejny raz) do następnego sezonu piłkarskiego już drugoligowego. gent del b - 14 maja 2006, 0:10:22 - 83.68.71.77.kutno71.tnp.pl brawo ŁKS ale zapraszamy jeszcze do Łęczycy...bo my raczej takich klubów juz w najblizszym czasie oglądac nie bedziemy Kamil-WSE - 14 maja 2006, 0:15:37 - elu170.internetdsl.tpnet.pl Pozdrowienia z Ostrołęki.. Dobrze, że II liga będzie tak blisko nas..!!! Poza tym kilku chłopaków z Oki pomogło wam w awansie.. Jeszcze raz gratulacje z Ostrołęki.. Zycze wam długich lat nie wracać do III ligi.. pahc - 14 maja 2006, 0:40:17 - 165.117.252.64.snet.net Szkoda, ze nie moge swietowac razem ze wszystkimi kibicami w Lomzy.Mieszkajac 12 lat temu w Lomzy ogladalem kazdy mecz e III lidze i kazdy sie martwil aby sie utrzymac.Teraz sie wierzyc nie chce, ze teraz chlopaki beda grali z bylymi pierwsoligowcami,aby miasto stanelo na wysokosci zadania.Milo bardzo, LKS ma rowniez sympatykow z innch miast.Gratulacje dla zawodnikow i pozdrowienia dla wszystkich kibicow. Piter - 14 maja 2006, 1:04:53 - sub215-253.elpos.net BIAŁYSTOK życzy Wam powodzenia Rick - 14 maja 2006, 1:48:20 - adsl-68-73-95-147.dsl.emhril.ameritech.net LKS ....gratulacje od kibica mieszkajacego obecnie w Chicago. Teraz trzymam kciuki w meczach II LIGI. WKS - 14 maja 2006, 7:51:50 - 213-238-127-176.adsl.inetia.pl Zawisza Bydgoszcz życzy powodzenia!!! Adriano - 14 maja 2006, 8:56:39 - 169-229.82-139.bia.tkb.net.pl Byłoby miło gdyby ta 2 liga zawitała do Łomzy na dłużej niż jeden sezon. Podlasiu przyda się koleny zespół w wyższej klasie rozgrywkowej. Kazek - 14 maja 2006, 9:55:02 - 80.240.189.209 Tak daleko to my (Olimpia) nie zaszliśmy! ZAMBRÓW GRATULUJE!!! O.S.T.R - 14 maja 2006, 9:59:08 - 80.240.165.170 Trzrba bedzie oprawy lepsze robić a to wiąże sie z kosztami al mam nazieje że wiecej ludzi bedzie przychodzi na mecze i bedzie wżucało do puszki ,, Na oprawe'' Pozdro dla Fanatyków ŁKS! biali wojownicy z łomżyńskiej ulicy! krzycho - 14 maja 2006, 11:02:06 - adb.introlan.pl Super sprawa !!!!!!!!!!!! Oby jak najdłużej ta II liga zagościła w Łomży. Ale i tak nikt Nam nie powie że nigdy nie byliśmy w II lidze. Gratulacje dla Wszystkich związanych z ŁKS-em. Moja jedyna miłość to ŁKS!!!!!!!!!!! ---+++--- - 14 maja 2006, 11:08:56 - lan-3.elomza.pl Legia gratuluje wam awansu , może za rok spotkamy się w I lidze ;) Jak widać są też normalni kibice :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |