Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
barbados club łomza |
w jaki dzien tam impreza? warto?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: barbados club łomza |
pewnie że warto,przyjdz wypijemy piwko,zatańczymy:) aa
|
|
zespół na żywo gra co tydzień,to jest to aa
|
|
wstep od 25 lat?
|
|
od 35 lat wstep Rutki Koksy !!!
|
|
A gdzie ten klub?
|
|
to nie żaden Barbados tylko Club przy Nowogrodzka 9 wczoraj byłem muzyka na zywo przedział wiekowy 60+ ale brak organizacji a szkoda mozna by było zrobic super lokal z muzyka na zywo np wieczór tang czy salsy a niewiem czy wiecie własciciel P.Sławek Generał czyli pewnie niedługo nic znowu nie bedzie
|
|
to wkoncu jak ten klub sie nazywa? uuuu pan Generał powrócił :)
|
|
dziadzia fiecia
|
|
czy ja sie tu czegos dowiem
|
|
tam jest karaoke teraz?
|
|
fajnie było w niedziele ,super kapela i nawet fajne babki bo wszystkie Ryski to fajne chłopaki!
|
|
melina
|
|
Lubię tam przychodzić bo policja jak już przyjdzie pić to nie na krzywy ryj tylko płaca za siebie a nie szmate na bar kładą i ze bedą tu pić :-))) siurki z fabii
|
|
hahaha :D
|
|
Re: Czy ktoś wie gdzie podziewa się Dino Autor: prezes504 (81.15.239.---) Data: 28-10-13 00:01 to ten CIUL , który jakiś czas temu nagrał i puścił do internetu filmik jak to przed Urzędem miejskim domagał się mandatu za parkowanie swojego srebrnego opla i pedalskim głosikiem, wciągając gile i płakał : Autor: zozanna (80.240.166.---) Data: 24-10-13 15:26 prezesik pamiętasz swój filmik jaki byłeś pokrzywdzony??? http://www.wykop.pl/link/1108621/interwencja-strazy-miejskiej-w-lomzy/ Ty a jak tam Twoje wszystkie sprawy co krzyczałeś na SM??? Teraz za Policję się wziąłeś??? Oj coś, ktoś karać chciał Pana Marka:) ............................ Nabór Policja..Kiedy zmiany zasad? Autor: prezes504 (---.elomza.pl) Data: 10-11-09 18:41 Kiedy zmiany zasad naboru ? Już 3 raz składam papiery i odmowa, bo komendantowi się ilość mandatów nie spodobała, przecież ja nie chce do drogówki a tu odmowa bo przez 10 lat mam 14 mandatów z RD. Znam typa co miał za pobicie sprawę, został ukarany i pracuje w KMP. Więc jak działa nabór? Szczęście ? czy ciągniemy losy ? To jest już przegięcie norm, przecież większość ludzi co pracuje w policji miała mandaty wcześniej, a co w przypadku gdy pracuje w policji i dostanę mandat od jakiegoś tam policjanta z innego miasta, bo i takie przypadki bywają. Przecież w momencie wystawienia mandatu jestem już osobą karaną, więc tracę pracę ????? ......................... Autor: prezes504 (---.elomza.pl) Data: 11-11-09 14:31 Proszę podać mi w takim razie powód odmówienia. Niekarany z KK Wyższe niepełne wykształcenie (w trakcie) Biegła znajomość języka angielskiego Prawko kat. B dodatkowo: znajomość systemu cyfrowego używanego w policji EDACS,TETRA, znajomość zabezpieczeń transmisji mowy w paśmie rządowym potwierdzona dokumentami oraz szkoleniami i praktyką. ??????? Odmowa za mandaty: informacja dla człowieka powyżej który napisał że nie umiem jeździć. Umiem ale czasem każdy zapomina o pasach lub o ograniczeniu. ..................................... i wszystko jasne - CWEL ! starał się do Straży Miejskiej a tu Zoonk i pokrzywdzony , który nie dostał się do " psiarnii" hhahhahahahaa..heheheheh..
|
|
Hehe byłam tam raz na baletach nawet fajnie było miłe wspomnienia mam :)))) Klimaty niezapomniane chyba nigdzie w Łomży nie ma takich klimatów hehehehe:))))
|
|
Witam,,)...właśnie wybieram się do Clubu na Nowogrodzkiej,,słyszałam,że tam jest super klimat i muzyka na żywo..wstęp tylko 10 zl..zobaczymy ,jak się bawią ludzie w Łomży..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |