czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
podziękowanie dla rodziców- gdzie

Witam! Czy wiecie może gdzie w Łomży dostanę kosz z różnymi smakołykami typu alkohol słodycze???? Chciałabym wykorzystać jako podziękowanie dla rodziców, a może macie jakieś ciekawe pomysły na taki prezent??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: podziękowanie dla rodziców- gdzie

kupujesz kosz i samemu komponujesz zawartość, folię też można kupić do ładnego zapakowania :)

never give up!

w Tesco są gotowe kosze

troche inwencji, mozna kupic cos od czego nie przytyją wystrczy tylko pomyśleć, storczyki,zestaw ladnych ręczników, pościel, albumy do zdjęć,ekspres do kawy, parowar, a nie kosze ze śmiecowym żarciem

podziękowania dla rodziców i nie tylko kupisz w Sklepie Prezencik na Krótkiej obok komisu Sympatia

Też poszukiwałam takich gotowych koszy, ale postanowiłam kupić kosz i zawartość oddzielnie i ładnie zapakować w kwiaciarni. W gotowym koszu nie koniecznie wszystko jest potrzebne. Myślę, że cenowo wyjdzie to samo, a wiesz co jest w środku.

widziałem takie kosze na Starym Rynku, sklepik przy lodach z automatu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org