Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZLOT MOTOCYKLOWY MOTOSFORA 2013 Łomża |
A Czy Wy Wiecie że w piątek 30,08,2013 zaczyna się pierwszy prawdziwy ZLOT MOTOCYKLOWY W ŁOMŻY !!!! miejsce FORT nr II Piątnica Piątek od godz. 13,00 Sobota od 10,00 - .... Z koncertami: warto posłuchać dobrej muzyki !!!!! Piątek ok 20.oo - łomżyński zespół blues-rockowy Holy Water !!! Sobota cały dzień koncerty - m. inn. zespół blues-rockowy CASH POINT, a ok 20.oo - łomżyński zespół blues-rockowy POLITYKA !!! dodatkowo cały dzień DJ i wiele atrakcji PARADA MOTOCYKLI - wyjazd z Fortu nr II ok 14.oo sobota ok godz 15 start PARADY ze STAREGO RYNKU W ŁOMŻY - ( zapowiedziały się kluby z całej Polski) Gry Zabawy Konkursy Zapraszamy - poczujcie atmosferę dwóch kółek więcej info na stronie..... http://www.wild-dogs.pl/motosfora-2013.php
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZLOT MOTOCYKLOWY MOTOSFORA 2013 Łomża |
dopiero teraz sie o tym dowiaduje, a na portalach lomzynskich cisza... jak zawsze dowiemy sie o czyms po fakcie
|
|
Mają być goście z innych miast, a my dowiadujemy się ostatni co u nas grane ____________________________________________________________ NieTylkoOC.pl - ubezpieczenia MTU teraz 5% taniej! tel. 501-682-502
|
|
owszem - nie było szerokiej informacji na forach ponieważ nie mieliśmy potwierdzenia i zgody na Paradę Motocyklową z Urzędu miasta a nie chcieliśmy ogłaszać wcześniej gdyby coś wyszło nie tak.. Były informacje o Imprezie na forach branżowych .. kto wie gdzie szukać zlotów ten znalazł.. tak czy inaczej .. nie ma co marudzić tylko trzeba wbijać na imprezę .. krótko i na temat
|
|
"kto wie gdzie szukać zlotów ten znalazł.." no tak, teraz przejrze 99999999 for by dowiedziec sie o imprezach organizowanych w lomzy
|
|
nie musisz niczego szukać... napisałem uczciwie jaka była sytuacja .. Tobie kolego dalej mało - Ty dalej swoje... czy nie można cieszyć się z tego co jest -co będzie..................... patrzę że tylko marudzić umiemy. a jak znam życie to i tak nie przyjedziesz na imprezę..
|
|
No no no proszę mi tu nie ubliżać :):):) Bo od marudzenia na tym forum to jestem ja a nie jakiś tam anonimowy:):)
|
|
Załączam dokładniejszy plan imprezy: Piątek od 13.00 - otwieramy Pole Namiotowe zjeżdżają się uczestnicy (zapowiedziały się ekipy z Litwy, Poznania, Gdańska , Łodzi, Białegostoku, Bydgoszczy...... wiele wiele innych od godz 17 koncerty Piękni I Młodzi - wschodząca gwiazda łomżyńskiej sceny muzycznej Muzyczny Garaż - ambitni i głodni sukcesu .. Holy Water - znany i ceniony zespół blues-rockowy kończymy w sobotę...... o 10.00 Sobota: od godz 10.00 śniadanko muzyczka na żywo Ok godz 14 - wyjazd do Łomży ok 14,30 Stary Rynek w Łomży - powitanie Uczestników Zlotu godz 15 PARADA MOTOCYKLI godz 16 - powrót na Forty - Piątnica i dalsza część IMPREZY Koncerty - muzyka na żywo: Grupa Wokalna MDK DŚT łomżyński Raper Goliniak łódzka formacja Cash Point znany lubiany i ceniony łomżyński zespół POLITYKA na miejscu wiele atrakcji Pokaz Najpiękniejszych ciężarówek ... (AREOGRAF) dla chcących schłodzić się w tak gorącej atmosferze - Basen mobilny ..!!!!!! "wojenka ASG" i inne atrakcje militarne Palenie Gumy Konkursy z nagrodami Bawimy się do ....... niedzieli
|
|
Fajnie ;))) Ja się wybieram ;)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |