Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kochane Orange |
Witam, chcialbym sie zapytac czy tylko ja mam taki problem,ze co chwile przerywa mi rozmowe?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kochane Orange |
ja miałem, lecz mam tego dość i jestem w Play :)
|
|
Ja też tak mam i myślę nad zmianą sieci na t-mobile
|
|
nie mam żadnego problemu
|
|
Jak się kupuje doładowanie za 5zł raz w miesiącu to takie są tego skutki:):)
|
|
Jak się coś kocha, to się tego nie zostawia :P
|
|
Orange i T-Mobile mają te same nadajniki, tzn. korzystają z nich wspólnie więc problem może się pojawić.
|
|
W t nieialem nigdy takiego problemu Kolezka ma orange adonament i jak ktos dzwoni do niego z play to prawie zawsze pzy probie odebrania odrzoca najpierw Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Przejdź do heyah ;) mają dobrą ofertę :)
|
|
orendz to kombinatory, aby tylko kasę łoić
|
|
|
Tylko nie T mobile ja sie przenioslem Do orange i jest spoko ale nie t mobile, Non stop sms platne przychozdi blokuja konto i wgl , nawet po wylaczeniu uslugi biora pieniadze z konta.
|
|
t-mobile - zdziercy, HD Voice tylko w sieci, często awaria nadajników 2G, sieć 3G orange - zanika zasięg i przerywają połączenia (+Nju MOBILE- ta sama sieć, inny cennik), Brak HD Voice, sieć 3G plus - kiepskie promocje, dobry tylko pod względem internetu LTE, brak HD Voice, sieć 4G play- tanie połączenia, smsy, mnóstwo promocji w ofercie prepaid (na kartę) i postpaid (abonament), zasięg 3 sieci (własna infrastruktura P4, Otange PL, Plus) , obsługa HD Voice do wszystkich sieci, połączenia video w stałej cenie połączenia głosowego, sieć 4G, internet w HSPA+
|
|
takie małe podsumowanie...
|
|
Mi też przerywa ale licznik idzie dalej do przodu, trzeba to zgłosić ja zgłosiłam, pani która przyjmowała reklamację zdziwiona ... jak widać nie jestem sama.
|
|
W przypadku utrudnień związanych z zasięgiem możesz je nam zgłosić korzystając z formularza dostępnego tutaj http://zasieg-orange.wp.pl/. Opcja „zgłoś problem” będzie dostępna po zalogowaniu i wybraniu dokładnej lokalizacji. Sprawdzimy to. Pozdrawiam Tomek Orange Ekspert
|
|
Mnie się nic takiego nie przytrafi:) Ja KOCHAM ORANGE:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |