Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NAPRAWA KOMPUTERA - GDZIE ? |
Witam Czy możecie polecić kogoś kto zajmuje się naprawą komputera, czyszczeniem dysku itd. ? Proszę tylko o namiary do kogoś kto zna się a nie udaje . Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NAPRAWA KOMPUTERA - GDZIE ? |
marcin w xeromaxie na mazowieckiej Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Expert przy cto polecam fachowa i miła obsługa nie raz korzystam i mogę polecić w 100%
|
|
Ja tam też zawsze do Experta chodzę :)
|
|
Ja zawsze naprawiam na Wyszyńskiego przy szkole muzycznej przy Salonie Fryzjerskim na Ip.. Tam zaniesiesz i chłopak zna sie na robocie.
|
|
Expert to kawał Oszustów. Mnie oszukali i tam nie chodzę. Polecam UNITEHNIK na starym rynku. Fachowa naprawa komputerów i nie drogo
|
|
Ja tam nie naprawiam w serwisach. Może dlatego rzadko coś się psuje.
|
|
http://netlajt.pl/ i http://www.xeromax.com/ obie z Łomży
|
|
Speed
|
|
Odezwij się na maila,pomogę. marchewa722@op.pl
|
|
xeromax
|
|
naprawie tanio i fachowo :)
|
|
na wesołej widziałem, że jest serwis przy spokojnej. ______________________________________________________________ NieTylkoOC.pl - ubezpieczenia pojazdów, domów i mieszkań! tel. 501-682-502
|
|
pan marcin na mazowieckiej polecam
|
|
Kiedys zaniosłem PCta do Experta bo nie mialem czasu na format i regeneracje Windowsa. Po 3 dniach zadzwonili ze padła plyta głowna i nic sie nie da zrobic ale maja wlasnie w promocji komputer o niezlych parametrach w dobrej cenie. Przy starym spedzilem góra dwie godziny i po dzis dzien ( jakies dwa lata) wszstko smiga jak nalezy. Szukają łosi. Tyle powiem. Nie polecam
|
|
W EXPERCIE to norma. Jak tam nosicie komputer. I wam powiedzą że np: Padła Karta Graficzna i jak bd wymieniać na nową to żądajcie by wam tą starą spaloną oddali. Oni potrafią Ci powiedzieć że padła Grafika i ci wymienią na nową a ta stara działa i ją komuś drugiemu sprzedają używaną. Raz zaniosłem do nich Laptopa. Szfankowała mi karta graficzna (na Ekranie pojawiały mi się 3 ekrany) W expercie naprawili mi za 500zł i wszystko pochodziło 3 tygodnie i spaliła mi się grafika całkowicie jak zaniosłem do Unitechnika to mi powiedzieli że grafa mi się spaliła bo w expercie coś źle przylutowali. I musiałem cało płyte Główno w lapku wymieniać.
|
|
gdzie... w *****
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |