Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Parujące reflektory |
Witam. Czy gdzieś w Łomży jest jakiś dobry warsztat, który by mógł naprawić parujące lampy ? Z góry dzięki za odp. Pozdro “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Parujące reflektory |
parują bo pewnie nie są szczelne, raczej nikt Ci tego nie naprawi, tutaj zadziała jedynie wymiana , ale szukaj może ktoś coś poradzi . Miałem ten sam problem , ale wymieniłem całą lampę .
|
|
J. W.
|
|
Lampy da się odkleić i skleić na nowo, to często pomaga. A jeżeli to nie pomoże to dopiero wymiana na nowe, które są baardzo drogie. “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
|
Ta firma profesjonalnie zajmuje się polerowaniem, wstawianiem soczewek w lampy więc może i Tobie pomoże http://hidretrofit.wordpress.com
|
|
Hm ale to chyba firma z poznania, więc raczej nie o to mi chodziło “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
|
Czasem warto i wysłac reflektory do Poznania ;)
|
|
no jasne, szczególnie pocztą polską... czy też innymi kurierskimi ;) coś jak to?: http://www.youtube.com/watch?v=lIKn89D-Ako
|
|
odezwij sie do mnie moze pomoge 789350100
|
|
Wkładasz reflektor do piekarnika na pare minut w temp 50 stopni,po tym czasie wyjmujesz i delikatnie odklejasz klosz,wszystko czyscisz i przyklejasz na nową np na silikon.Nic trudnego
|
|
Jak silikonem sklei to na pewno będzie dobrze trzymało i nie będzie parować :/ to musi być porządny klej a nie silikon... Silikonem to możesz zalepić szparkę pod zmywarką a nie klosz samochodowy.
|
|
Sam nie chce się w to bawić, dlatego szukam jakiegoś warsztatu, który mi to zrobi. Sam wiem jak to zrobić ale nie mam na to czasu “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |