Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanik do silnika Alfa166 -co polecacie |
Prośba o pomoc. Szukam warsztatu który specjalizuje się w silnikach najlepiej Alfa 166 (silnik 3.0, 24V) Potrzebuje zmienić rozrząd, świece, może pompkę paliwową i uszczelki ale wolę dać to komuś od Alfy Co polecacie w Łomży i okolicy do 50 km Maciej 884 002 001 zaglobam (małpa) tlen.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanik do silnika Alfa166 -co polecacie |
znajdz aso i tam sie udaj.. Nie bede komentowal alfy, ale znalezc chetnego do jej naprawy i wogole kogos u nas kto sie na tym zna, jak nalezy, bedzie chyba niemozliwe.
|
|
Auto Szrot Jedwabne
|
|
Nie mam kogo polecić ale stanowczo odradzam auto borawski, wynajdzie przy okazji 50 innych usterek o których może poinformuje, wymieni części i wystawi rachunek a samochód jaki był przed wizytą w tym "serwisie" taki będzie. Jedyne co się zmieni to zawartość Twojego portfela.
|
|
Ten silnik Alfy bardzo polecam (3.0 24V gołe bez turbiny) samochodu Alfa nie mam wiec nie wiem ale też słyszałem historie :) W moim siedzi tylko ten silnik. Posiadam program (serwisowy) jak co po kolei wykonać tylko dobrego mechanika chce by czegoś nie sp....suł :) Może być ktoś w Łomży, Ostrołęce, tak +/- 50 km od Łomży
|
|
kolego wejdz na alfaholicy.pl i tam popytaj
|
|
w piatnicy Pan Biedrzycki
|