poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dr Łapińska dermatolog warto iśc prywatnie ?

dr Łapińska dermatolog warto iśc prywatnie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dr Łapińska dermatolog warto iśc prywatnie ?

nie polecam, nawet nie spojrzy na pacjenta a juz wypisuje leki, i to same najdrozsze chyba jakie maja w aptece, wizyta trwa kilka minut i po wszystkim :)

wiem ze raz w tygodniu przyjmuje na poludniu taki mlody lekarz z bialegostoku ale nie pamietam jak sie nazywa, jest bardzo dobry

doktor Klepacki, nowe bloki ul. Małachowskiego, te przy strzelnicy. Lekarz z prawdziwego zdarzenia

onaion

a u dr Klepackiego ile kosztuje wizyta?

tez polecam doktora Klepackiego.. 50zl

bardzo dziękuję za informacje pozdrawiam

Polecam dr.Klepackiego jeździ z Białegostoku w soboty zapisy telefonicznie .Wpisz w gogle nazwisko i podany będzie nr. telefonu

niepolecam,nie pomaga tylko doi kase

aa

W Łomży nie ma dobrego dermatologa

von chrupka

Dwa tygodnie temu za wizytę u dr Klepackiego zapłaciłam 70 zł (a nie jak podał ktoś wyżej 50 zł). Lecz mimo wysokiej ceny szczerze polecam.

PROMEDPOL na Wojska Polskiego przy Biedronce tam przyjmują lekarze z Białegostoku polecam

Nigdy nie zaglądałem na tą stronę ale to co tu dziś zobaczyłem to woła o pomstę do nieba. Niejaki zzlotyy chcąc zareklamować swego zleceniodawcę jak mniemam, dopuszcza się czegoś haniebnego rozgłasza tu przez siebie wymyślone fałszywe kalumnie na konkurentkę. Zapomina że jest to osoba z 30-to letnią praktyką, dużą wiedzą i doświadczeniem. Przez te lata przyjęła tysiące pacjentów, którzy w razie potrzeby do niej ponownie przychodzili. Gdy ktoś jest słabym fachowcem to od razu się go poznaje i więcej się nie przychodzi. Nie wie oszczerca że leki tanie to nie skutkują tak jak te z wyższej półki, które nie tylko skuteczniej ale też i szybciej leczą. Nie ma potrzeby do ich powtórek i w sumie dla pacjenta wychodzi na korzyść. Ja, moja rodzina i znajomi nigdy takich spostrzeżeń nie mieli że wypisuje celowo najdroższe leki. Leki dermatologiczne prawie wszystkie są na 100%, nie ma na nie refundacji NFZ i dlatego wydawać się mogło że są drogie. Dodam że wspomniana doktor z powodu choroby w tym okresie miała roczną przerwę w swej pracy i wcale nikogo nie przyjmowała. Nie zabierałbym tu głosu gdybym nie leczył się u tej Pani i nie znał jej. Uważam że taka reklama szkalująca konkurencję na dobre nie wyjdzie. trzeba wykazać się swoimi osiągnięciami a nie obrzucać błotem lepszych od siebie. Tak czynią tchórze, ludzie bez ambicji. Z treści wpisu wyraźnie widać że autor nigdy z tej porady nie korzystał, jemu chodziło tylko o reklamę konkurencji.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org