Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rezonans magnetyczny w zzpitalu |
Jaka jest cena rezonansu magnetycznego głowy (MRI zwykłego a nie angio) w szpitalu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rezonans magnetyczny w zzpitalu |
Sory za w temacie zzpitalu (szpitalu)
|
|
Aco ci ze zwykłego? Musi być z kontrastem , wtedy wszystko dokładnie widać .
|
|
bylo 400 lub 450...drogo jak na lomze Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
A te jak na łomżę to co?? To Lomża jest jakaś wyjątkowa? Ceny jak ceny w innych miastach jest po 600-800 zł . Chyba że w Szczecinie za 100 robią :):)
|
|
zwykle MRI w Szczecinie kosztuje 290zl-330zl. tak sie sklada ze zamierzam robic wiec musialam sie w cenie zorientowac a z kontrastem od 650 do 750 Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
No widzisz a w łomży z kontrastem 450 zł to ,,jak na łomże" jest duża różnica pomiędzy tamtym rajem a tym dziadostwem:):)
|
|
ja w lomzy za zwykly placilam 450zl kochany.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
To ty chyba w innej łomży robiłaś bo ja w czerwcu płaciłem 450zł
|
|
ja zwykly robilam w lomzy ostatni raz 4 lata temu i tyle placilam Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Re: Maruda, u Mnie kontrast zamaże to co potrzebne. W cenie 450 mieliście kliszę i płytę. Czy jeszcze trzeba dopłacić i ile ?
|
|
No to zrobisz bez kontrastu:) I niczego już nie dopłacisz. TYlko jak długo trzeba czeka ć to nie wiem . Ale zrób w Szpitalu a nie na Legionów w Szpitalu jest o wiele nowszy sprzęt.
|
|
teraz patrzyłem na stronie enel med przy Al. Legionów zwykły rezonans z kliszą i cd kosztuje 427,5 zł Ale ze względu na nowy sprzęt zrobię w szpitalu. W szpitalu bez kolejek bo robią tylko prywatnie. Bo enel med ma kontrak z NFZ W enel med RM angio kosztuje. 250 zł samo robienie rezonansu + 210 czy 220 kontrast dla osób powyżej 75 kilogramów + 7,5 cd + 20 klisza
|
|
a może wiecie czy rezonans odcinka krzyżowego kręgosłupa będzie w takiej samej cenie jak ten głowy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |