Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam laptopa w przystępnej cenie. |
Witam od jakiegoś czasu rozglądam się za laptopem, patrząc na allegro czy też innych portalach ogłoszeniowych jest spory rozrzut w cenach. Co mi byście polecali? mogę na to przeznaczyć tak do 1500 zł?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam laptopa w przystępnej cenie. |
Na początek zastanów się do czego ma Ci służyć ten laptop
|
|
Laptop ma mi służyć przede wszystkim do sprawdzenia czegoś w internecie, obejrzenia jakiś film i to by było na tyle ogólnie w żadne gry nie gram tak więc do tego nie jest mi potrzebny laptop.
|
|
mam do sprzedania-ale wyjezdzam na tydzien -napisz do mnie za półtora tyg, jak gdzie indziej nie kupisz
|
|
Witam... ja mam laptopa używanego na sprzedaż w pelni sprawnego. Na gwarancji miał zmieniany dysk. A rok temu miał zmienianą matrycę po gwarancji na nową( mam paragon na nia). Model laptopa to Acer Aspire 5810T ultracienki. Na baterii trzyma ok 4 godzin. Do tego jest torba. Cena 600zł. Jako dodatki mogę sprzedać podstawkę chłodzącą Zelmann oraz mysz logitech b605- na baterii ok. roku pracy. Dodatki jako komplet.
|
|
Cena dodatków 150zł
|
|
słuchaj bialyy88 odezwij się do mnie na pocztę najlepiej wyślij zdjęcia tego laptopa ja go wizualnie ocenie jak wygląda cogito86@o2.pl
|
|
bialyy88 - jeśli ogloszenie jest jeszcze aktualne to róniez prosze o maila: delomza94@gmail.com
|
|
Witam. Ja mam na sprzedanie Notebooka 3 miesięcznego na gwaranci. Tanio
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |