Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uciekł pająk ptasznik |
Uciekła pająk ptasznik 14.08 przy osiedlu mazowieckim! Dla uczciwego znalazcy nagroda ! turysta600
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uciekł pająk ptasznik |
Na cb dziś ben ładne krzyczał ogólne że sprzeda na Prusa szafę z bliźniakami Przyjdzie czas ...
|
|
http://www.mac01.republika.pl/kubota%20navy-2.jpg tyle w tym temacie
|
|
Kto ci wezmie pająka do ręki?.. zastanów się człowieku
|
|
zatłukłem dziada alarm odwołany. Mówię jaki dużo, owłosiony pająk, a to ptasznik był 0_0 ---------------------------------------------
|
|
Mam nadzieję, że to żart.. mieszkam na tym osiedlu.. a coś konkretniej? Jaki był to ptasznik? never give up!
|
|
Łaził u mnie po oknie przed 24.00:) Ale pogoniłem dziada bo podsłuchiwał przez lejek:)
|
|
Uciekł? Zerwał się ze smyczy? Podaj dokładniejszą lokalizację i numer telefonu, bo nikt go raczej łapać nie będzie, tylko przed nim uciekać.
|
|
Szybciej ktoś go potraktuje kapciem niż przywłaszczy.
|
|
Nie chciałabym go spotkać :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
uwaga na mazowieckiej uciekł mi węgorz z akwarium i wskoczył do kibla. Teraz pływa w rurach, więc nie dziwcie się, jak was na klopie porazi prąd ---------------------------------------------
|
|
wczoraj na Por. Łagody dzieci na podwórku zatłukły pająka wyglądającego jak ptasznik
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |