Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dr Sokół |
witam. ma ktoś namiar na dr Sokoła- ginekologa? Nr tel i w jakie dni przyjmuje? czy długo czeka się na wizytę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dr Sokół |
512452040 ten nr mial jeszcze jakies 2lata temu. O ile pamietam to przyjmowal w czwartki. Zadzwon i zapytaj sie czy to jeszcze aktualne.
|
|
numer aktualny :) przyjmuje w czwartki i piątki, lepiej wczesniej zadzwonić bo kolejki przeważnie spore :)
|
|
doktor przyjmuje na Księżnej Anny 27/7
|
|
Lepiej nie idz ;))ostrzegam....
|
|
a dlaczego? To kogo polecacie do prowadzenia ciąży?
|
|
http://www.znanylekarz.pl/bartosz-pekala/ginekolog/zambrow-lomza Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Ja jak najbardziej polecam dr Sokoła, każdej pacjentce poświęca bardzo dużo czasu, jest ciepłym, serdecznym i niezwykle cierpliwym człowiekiem, wyczerpująco odpowiada na każde zadane pytanie, badania robi bez pośpiechu opisując przy tym dokładnie co słychać u dzieciątka. Jedyny mały minus to długie oczekiwanie w poczekalni, ale lekarz godny polecenia.
|
|
Ja również polecam! :) :)
|
|
a czy chętnie przyjmuje osoby które wcześniej chodziły do innego lekarza a w połowie ciązy przechodzą do niego?
|
|
nie ma to znaczenia, ja w połowie ciąży zdecydowałam się właśnie na to, żeby dr Sokół doprowadził moją ciążę.
|
|
rowniez polecam :)
|
|
próbowałam dziś cały dzień się dodzwonić i nie odbierał? Czy na wizytę trzeba się umawiać czy można po prostu czekać w kolejce?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |