Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy ktos ma vaga?? |
czy ktos z Was ma vaga zeby podpiac autko i spisac bledy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy ktos ma vaga?? |
Jedź do mechanika
|
|
dzis pojezdzilem po lomzynskich mechanikach i nikt nie wiem co jest zepsute jeden zaprzecza temu co powiedzial drugi...porazka najlepiej wymienic pol auta i skasowac... jak bede mial kody usterek sam powymieniam co trzeba i przy okazji sam czegos sie naucze a nie bede doszkalal innych na swoim aucie i za swoje pieniadze... od tego mieli szkoly i wybrali zawod mechanik
|
|
masz racje proponuje wizyte u denstysty jeszcze też sam se ząbki zrobisz Andrzej W.
|
|
Spytaj za stacja paliw jadac do Nowogrodu. Wyjezdzajac z Lomzy,stacja po prawej. Tam gostek powinien to miec,a raczej ma.
|
|
dentysta a mechanik to co innego... oddalbym auto do mechanika zeby chcial zaczac od tego co trzeba a nie od wymieniania wszystkiego pokolei jak leci...a tak wogole nie rozumiem po co te glupie rady.... zapytalem tylko czy ktos ma VAGA...
|
|
To tylko skutki kupowania szrotu z Niemiec :) Nie martw się , jak juz padnie wszystko, to będzie znak że trzeba sie tego parcha pozbyć :)
|
|
nastepny znawca tematu.... rece opadaja....
|
|
zadzwon pod ten numer.to maly zaklad na sikorskiego kolo tip topa.mialam ten sam problem a tam facet naprawde zna sie na robocie.510326063 Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
kup waga zobaczysz ile to kosztuje i bedziesz wtedy sam sobie naprwial swojego szrota za 3 tys zl 001
|
|
wlasnie wczoraj kupilem razem z wysylka 80 zl i wiem juz co i jak... zrobilem co trzeba i auto chodzi wzorowo... temat do zamkniecia
|
|
dla wszystkich znawcow "od szrotow" dodam tylko ze trzeba bylo zrobic adaptacje przepustnicy... a nie wymieniac polowe auta...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |