Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głośny GOSPODARZ |
Pytanie do Pana Jan Rybakiewicz kierownika osiedla Nr 3 czy sprzątający gospodarz nie morze używać narzędzi do sprzątania które które pracują CICHO .Osiedle powinno być ostoją spokoju i ciszy ,a nie codziennie rano mieszkańcy są budzeni przez maszyny używane do sprzątania .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głośny GOSPODARZ |
Nie wiem, które to osiedle nr 3, ale na "Jantarze" też jest taki "cieć racjonalizator", który zamiast zamiatać mietłą napiernicza dmuchawą i cały syf leci w okna, nie mówiąc już o hałasie! Trawkę kosi pod samymi oknami od 6 rano. Po skoszeniu trawy nie zbiera, tylko tą dmuchawką zdmuchuje z chodnika na trawnik, chyba żeby tam zgniła. Zimą jest jeszcze gorzej, bo szanownego "pana kierownika" w ogóle nie widać. Tak ciężko tyłeczek poderwać spod pierzynki!
|
|
jajkami obrzucić to się morze opamięta i da ludziom odpocząć przecież są wakacje stefannowak
|
|
Gimbusiarnia to nie ludzie :):)
|
|
Sprząta rano, bo koło południa za gorąco. Zaczyna wcześnie, bo roboty ma sporo. A maszyny ma takie, bo mu takimi łatwiej pracować, poza tym spółdzielnia kupiła, to co będą stały i się marnowały - trzeba używać!
|
|
Jest czas wakacji i urlopów i każdy chciałby dłużej pospać ale nie może bo już od 6 gospodarz hałasuje a miotły ręcznej używać to hałasu nie będzie.
|
|
a moze wy na miotlerecznej polatacie zamiast niego.pracuje na tym co mu daja w spoldzielni..a jak chcecie ciszy i spokoju to dom sobie kupic prosze..to sa "uroki" zycia w bloku niestety Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Cisza nocna kończy się o 6, także ma prawo młotem pneumatycznym chodnik zdejmować, jeśli mu nakażą. Martuchnam z tym domem, to też nie do końca, mieszkam na os. Zawady Przedmieście i ciszy też nie ma, bo przed 6 raną sprzęt jedzie na Szosę do Mężenina, także cicho nie jest :) Pomijam weekendowe imprezy na działkach, gdzie spać się przez to nie da. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
no tak...mi osobiscie nie przeszkadzaja imprezy w weekendy sama jestem ich zwolenniczka :) ale niestety jak zawsze ludziom ciezko dogodzic.tak zle i tak niedobrze Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Ostatni gospodarz był na Alternatywy 4... rudy błazen z druhem
|
|
...teraz są firmy sprzątająco-porządkowe... rudy błazen z druhem
|
|
Najpierw sobie popracuj na nocnej zmianie, a potem spróbuj się zdrzemnąć w takich warunkach!
|
|
kazdy ma jakas prace do wykonania...zawsze mozna stopery sobie kupic ;) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Martuchnam mi osobiście to nie przeszkadza, jednak jeśli przy zamkniętych oknach doskonale wszystko słychać, że az dziecko budzi się z płaczem, to już jest nie fajnie. Pomijam kwestię wszystkich ku*ew i ch*jów, które imprezowicze wykrzykują, wyśpiewywania dziwnych piosenek na cały głos, bicia butelek na jezdni oraz wywracania śmietników :) Sąsiedzi mieli słabsze nerwy i w końcu interwencje policji pomagały, bo każdy ma prawo imprezować, ale z jakąś tam kulturą, a nie do tego stopnia, że rano panienki chodzą i szukają majtek po rowach. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Jakie towarzystwo wrażliwe, na szczęście niedługo zacznie się szkoła:)
|
|
Od września będzieci błagać żeby ten cieć przed blokiem sprzątał :):)
|
|
Od września jak od września, ale jak spadnie śnieg, to na pewno!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |