Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
trzy małe kotki ... |
Witam Może ktoś ma potrzeba posiadania kotka. Pod moim blokiem zadomowiło się 3 małe kotki (czarny, rudy, czarno-rudy). Kotki są malutkie i dzikie. Jeżeli ktoś ma dużo serca dla zwierząt i chiałby zaopiekować sie takim stworzeniem proszę o kontakt. Dla zainteresowanych mogę zrobić i przesłać fotki. Kontakt: filip_z_konopi@op.pl Filip
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: trzy małe kotki ... |
ja tam osobioscie wole psy, koty a zwlaszcza takie malutkie strasznie dlugo sie gotuja i mieso takie zbutwiale jest i bez smaku
|
|
cycq jedząc psinę dostaniesz skośnych ocząt, a to forum, jak wszem wiadomo jest silnie rasistowskie... ________ Malachit
|
|
to jescze nic,ostatniioo jak robilem sobie diete bananowa skora mi pociemniala i interes sie wydluzyl ;)) ale ile moza jesc banany ??
|
|
...jedz aż interes wydłuży się do 12 cm :D. Pozdrówka :) ________ Malachit
|
|
Jak łatwo sobie zrobić jaja z kogoś kto zwraca sie o pomoc dla zwierząt - nieprawdaż? A może wiecie jak smakuije mięso z małpy, psa, pieczone węże, jaszczurki, albo larwy owadów? Zamiast napisać, że nie, nie mogę wziąść kotka, że może pomogę poszukac opiekuna, to robicie kpiny z prośby o opiekę nad zwierzętami. Za kilkadziesiąt lat was też tak ktoś potraktuje, niech staruch umiera, bo nam przeszkadza. Powodzenia.
|
|
Stop dzieciom neostrady :] ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |