wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
książki

hej, ma ktoś może dostęp do takich książek jak:

1.Współczesne teorie uczenia się ruchów i sterowania nimi przez człowieka- Wacław Petryński

2. Nabywanie umiejętności ruchowych "Teoria i praktyka w zakresie" S. Czyż

3. Nauczanie czynności ruchowych - R. Schmidt

Biblioteki odpadają ( nie ma ) a kupować też nie chcę, bo potrzebuję ich na trochę .
pozdrawiam

No more plastic !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: książki

Ja mam dwie, ale kupiłam i nie pożyczam żeby mi ktoś nie zniszczył, mam dla siebie :)

Ja nie mam żadnej z tych książek , za to mam prezentacje dotyczącą tych tematów głównie na podst> książki Shimdta, w większości same nauczanie. Jeżeli chcesz to obadać to sie odezwij.

jefrey7253 , spadasz mi z nieba ;)
to mój email : chuda671990@wp.pl
Będę Ci bardzo wdzięczna :))

No more plastic !

Niestety nie mam żadnej z tych książek. Jeżeli szukałybyście książki na chwile odprężenia to ja ostatnio czytałam książkę Adama Amblera \"Seksturysta\" jest to książka nieco skandaliczna i jest to polski odpowiednik 50 twarzy Greya. Fabuła ciekawa i wciągająca mnie podobały się liczne wątki erotyczne polecam każdemu kto lubi tego typu książki

Lenkaa, a mozesz coś więcej powiedzieć o tym Polski odpowiedniku ? Gdzie go znajdę, bo chetnie oddam się takiej lekturze :)

Płomień ogniska domowego, o to trzeba zawsze dbać! http://kominkowybrykiet.pl/

Czyli że co??? Odpowiednik 50 twarzy Greya jako ZALETA???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org