Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
książki |
hej, ma ktoś może dostęp do takich książek jak: 1.Współczesne teorie uczenia się ruchów i sterowania nimi przez człowieka- Wacław Petryński 2. Nabywanie umiejętności ruchowych "Teoria i praktyka w zakresie" S. Czyż 3. Nauczanie czynności ruchowych - R. Schmidt Biblioteki odpadają ( nie ma ) a kupować też nie chcę, bo potrzebuję ich na trochę . pozdrawiam No more plastic !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: książki |
Ja mam dwie, ale kupiłam i nie pożyczam żeby mi ktoś nie zniszczył, mam dla siebie :)
|
|
Ja nie mam żadnej z tych książek , za to mam prezentacje dotyczącą tych tematów głównie na podst> książki Shimdta, w większości same nauczanie. Jeżeli chcesz to obadać to sie odezwij.
|
|
jefrey7253 , spadasz mi z nieba ;) to mój email : chuda671990@wp.pl Będę Ci bardzo wdzięczna :)) No more plastic !
|
|
Niestety nie mam żadnej z tych książek. Jeżeli szukałybyście książki na chwile odprężenia to ja ostatnio czytałam książkę Adama Amblera \"Seksturysta\" jest to książka nieco skandaliczna i jest to polski odpowiednik 50 twarzy Greya. Fabuła ciekawa i wciągająca mnie podobały się liczne wątki erotyczne polecam każdemu kto lubi tego typu książki
|
|
Lenkaa, a mozesz coś więcej powiedzieć o tym Polski odpowiedniku ? Gdzie go znajdę, bo chetnie oddam się takiej lekturze :) Płomień ogniska domowego, o to trzeba zawsze dbać! http://kominkowybrykiet.pl/
|
|
Czyli że co??? Odpowiednik 50 twarzy Greya jako ZALETA???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |