czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
IQ Serwis

Co sądzicie na temat tej firmy ? ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: IQ Serwis

sadze ze nie wiem po co puytasz chcesz byc telemarketerko ?

Chcę zapytać czy warto tam składać swoje CV :)

Jeżeli szefem dalej jest p.Karwowski to myślę,że warto. Pracowałam tam krótko, ale bardzo dobrze wspominam szefa, konkretny facet. Praca jak to w call center, zależy co będziesz sprzedawać. Firma jest bardzo nowoczesna. Organizowane były różne zajęcia integracyjne. Zarobki nie były może wysokie, ale też zależy dużo od premii. Jeżeli chcesz pracować w call center to to jest najlepsze.

płacą normalnie jak na łomżyńskie realia i przyjmą każdego kto nie sepleni :) jak potrzebujesz kasy i masz cierpliwość do ludzi ktorzy będą cie olewać gdy zadzwonisz to jest praca dla ciebie :) najgorszy jest pierwszy tydzien glowa boli od gadania i słuchania a potem jest ok

lepiej nie zatrudniaj się tam. słyszałem bardzo niepochlebne opinie na temat tej firmy. Nie płacą.

kuła

zgadzam się, nie płacą. Dokładnie czytaj umowę. No i wciąż poszukują osób o czymś przecież to świadczy^^

ja ide tam do pracy od zaraz no może sie trochę spóznie będe o 23:46:34

Z tego co się orientuje na dzień dzisiejszy to nie warto tam pracować. Koleżanka pracowała i mówiła że kombinują jak mogą i nie wypłacają obiecanej kasy. Tylko zgłosić do Inspekcji Pracy... Brak szacunku dla pracownika, przedmiotowe traktowanie.Oni robią co chcą a Ty musisz się dostosować za marne grosze. Rotacja non stop bo jeśli ktoś nie szanuje pracownika to po miesiacu ludzie rezygnują.

Stabilna i doświadczona firma na łomżyńskim rynku Call-Center poszukuje osób do działu sprzedaży. Oferujemy: stawkę godzinową, prowizje + premie.
telefon: 862127700 e-mail: rekrutacja@iqserwis.pl
ogłoszenie dodane 2013-08-07

Ciekawe ile znajdzie się naiwnych ludzi.... żal

"Brak szacunku dla pracownika, przedmiotowe traktowanie.Oni robią co chcą a Ty musisz się dostosować za marne grosze. Rotacja non stop bo jeśli ktoś nie szanuje pracownika to po miesiącu ludzie rezygnują".
...Potwierdzam. a najciekawsza jest tam samozwańcza królowa IQ Serwis "pani"E. (tak się zastanawiam czy ona ma w ogóle równo pod sufitem? )

Emilka ?

ja obstawiam Edytę

na początku oki a potem wypłata nie to dziś to jutro to dziś to jutro

a najciekawsza jest tam samozwańcza królowa IQ Serwis "pani"E. (tak się zastanawiam czy ona ma w ogóle równo pod sufitem? )

samozwańcza królowa Emila jeżeli chodzi o Edyte dawno tam nie pracuje , w IQ SERWIS RZĄDZI królowa Emila i jest tak baaaardzo miła że aż żal bierze tak brzydko pisać na piękną królową :) , która tak szanuje ludzi i jest w obec nich szczera buhahahahahah .

marysialomp

BuHaha... ;) Emilka jest "sławna", na 4lomza o niej napisali. Ciekawe czy już to czytała i czy bardzo się cieszy?

Na pewno...a dupę obsmaruje tylko świst idzie...:) i ten słodki głosik hi hi:)

To jest nieodpowiednia osoba na danym stanowisku, że też właściciel tego nie zauważa. Skoro ludzie narzekają to coś musi być nie tak. Pora przejrzeć na oczy.

Emilko czemu milczysz? Sława Cię przytłacza, czy po prostu nie masz nic do powiedzenia i te oskarżenia są prawdą? BuHaha

niestety ale to wszystko prawda ,moja pracowała tam 3 dni
i stwierdzili ze sie nie nadaje bo ma za duże kompetencje
pewnie by wygryzła królowa
oczywiscie nie zapłacili
nie polecam chyba że ktos zdesperowany bez kasy !!!

bo wszystkie Ryski to fajne chłopaki!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org