Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś wie gdzie można popracować w wakacje? |
mój brat cioteczny chce popracować sobie w wakacje bo zbiera na komputer ma 12 lat i nie za bardzo nadaje sie na najemnieka na budowę wię c może pomożecie? mógłby roznosić jakieś ulotki nawet tylko ja nie wiem gdzie co jest i jak Anioł wcale nie musi być z góry
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś wie gdzie można popracować w wakacje? |
ulotki moze roznosic....ja dzis sie zapytam kogos i zapytam o numer to napisze ci.....albo moze stac pod sklepami i dawac ulotki czy cos takiego....pochodz z nim po roznych sklepach i popytaj:):):) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
W innych miastach teraz wlepiają mandaty za roznoszenie (zaśmiecanie) ulotek :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
dzieki -=Devil=- kaminski.przemek@gmail.com to mój mail Anioł wcale nie musi być z góry
|
|
To może niech pozbiera truskawki??? Tylko wiąże się z tym 2 pytania.... czy znajdzie się osobę u której można pracować.....a po 2 to czy wywiąze się z umowy i zapłaci normalnie??
|
|
Zawsze co roku poszukiwani są chętni do zbioru truskawek na plantacji gdzieś za szpitalem, w sezonie są ogłoszenia po osiedlu przy kazańskiej porozwieszane, niech próbuje. Chwali się takie zachowanie :) A koleś zawsze się rozlicza chyba, więc bez obaw. Pozostają jeszcze ulotki. To też lekka i dobra fucha jak dla 12-latka. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Ooo nie nie pracujcie na tej plantacji! ten właściel oszukuje!! z*eb nie płaci, a jak płaci to bardzo mało =/ kazdy charuje kilka godzin a nawet Ci za to nie zaplaca, to zlodziej =/ eh... szkoda słów Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
zeta za kobialke placi i slyszalem ze nie zawsze a do tego dochodzi ze one musza byc bez szypulek:) czyli tak czy inaczej dla 10 zl ponad pol dnie przepracowac to nie nie oplaca:) odradzam:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |