Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polsat sport |
jak zrobic zeby vectra przywrocila eurosport? dostaje zajoba z tym polsat sportem, ciagle powtorki, przeboje mundialowe, cholera mnie bierze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polsat sport |
niech sobie bedzei ten polsat sport... ale na innym kanale, ale eurosport powinni przywrocic... a przy okazji CARTOON NETWORK tez moga przywrocic... Johny B., Cow&Chicken, Dexter Lab. are THE BEST!!! :)
|
|
Jestem Za CARTOON NETWORK to jest to - Jak tego nie przywróc± to s± gównian± kablówk± przez duże G Do boju , do pracy , za kasą , dla kasy :))
|
|
A ja wolę MiniMaxa W CARTOON NETWORK ci±gle kogo¶ bili, mordowali, oszukiwali ... Mam kilkuletnie dziecko i wolę, gdy patrzy na Bolka i Lolka niż na Johnego B. lub Powerpuff Girls
|
|
Kilkuletnie dzieci nie powinny po prostu niektórych bajek ogl±dać! Johny B. i pokrewne s± super, ale te "subtelne żarty" nadaj± się dla starszych... A może nawet dla dorosłych...
|
|
CZyli przy niektórych bajkach pojawiać powinny się kolorowe kwadraciki, no najczę¶ciej czerwone.
|
|
Uuuu, czyżby dostało mi sie po nosie? ;) Jak nie umiesz sam ocenić czy bajka się nadaje czy nie, to rzeczywi¶cie powiniene¶ korzystać z kolorowych kwadracików pozdrawiam
|
|
...ale dzieci najbardziej lubi± ogl±dać te z czerwonym kwadracikiem..... Płotka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |