Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TORT |
Witam, Gdzie zamówić dobry i niedrogi tort? Orientuje się ktoś jaka jest teraz cena za kg i na ile dni wcześniej trzeba zamówić? Dziękuje za informacje :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TORT |
sprobuj w cukierni jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
delikatesy a b c kolo drzewnej dobre i niedrogo
|
|
Na pewno możesz zamówić w "Serafinie", ceny dokładnej Ci nie podam (chyba pod 30zł/kg), ale ogólnie u nich raczej nie jest drogo.
|
|
niedrogo i najlepiej po hurcie jaja jakies. znam dobra cukiernie ale nie lajzie ktora skapi kasy
|
|
Znam osobę, która robi domowe torty na zamówienie. Jak chcesz to do niej numer telefonu : 505556229
|
|
możesz zobaczyć w Piątnicy u Śledziewskich dobry, 25zł/kg- tak było miesiąc temu, nie sądzę żeby się zmieniło , a zamówić wystarczy dzień wcześniej
|
|
w veronice są super i mają różne masy albo jak wyże w abc koło natury amisia
|
|
ja polecam cukiernie Weronika http://cukierniaweronika.pl/ bardzo smaczne, co najważniejsze nie są mrozone!!! no i duży wybór wzorów przez lata zamawialiśmy w ABC torty z cukierni Anna z Zambrowa ale się zawiodłam i teraz tylko Weronika
|
|
ABC się bardzo opuściło... teraz wszystkie zamawiam w Weronice, rewelacja. aniolek47
|
|
Dziękuje za wypowiedzi :) zamówiłam w piątnicy , faktycznie mają po 25 zł za kg :) Zamykam temat :)
|
|
Tylko nie u sledziewskiej Nie polecam bardzo Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Tort a w środku goła baba xD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |