czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
XI ZLOT POJAZDÓW ZABYTKOWYCH

Witam serdecznie. Widzę, że w tym roku obrodziło w naszym mieście w imprezy motoryzacyjne. Jak co roku Automobilklub Łomżyński organizuje XI Zlot Pojazdów Zabytkowych w Łomży. Auta będzie można podziwiać na Starym Rynku w dniu 25.06.2006 wtedy to odbędzie się bardzo ciekawa przentacja zgromadzonych na zlocie aut. Zapraszam serdecznie!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: XI ZLOT POJAZDÓW ZABYTKOWYCH

O TO MIŁO NARESZCZIE WSZYSCY "TUNINGOWCY" MOGĄ PRZYJECHAC SWOIMI GOLFAMI , ASTRAMI , CALIBRAMI ITP. ZAMIAST TUNIG SHOW POWINNY SIĘ ODBYWAĆ ZLOTY STAROCI ŁOMZYNSKICH. POZDRAWIAM . NARESZCIE CIEKAWA IMPREZA POPIERAM.

Niezła zabawa się szykuje...

fajna sprawa

trzeba tam być :)

Do loko a ty zaszczycisz obecnoscia i przyjedziesz swoim zabytkiem:)
Bedzie Wyborna zabawa...pozdrowienia dla AŁ!

Lady Isztar

DYZIAK napisał:
"Jak co roku Automobilklub Łomżyński organizuje XI Zlot Pojazdów Zabytkowych w Łomży."

...kurde, z tego co mi się kojarzy to w zeszłym roku był X-ty Zlot Pojazdów Zabytkowych... czyżbym się pomylił...?

---
PGG

LADY I..... - JA NIESTETY NIE ZALICZAM SWOJEGO SAMOCHODU DO ZABYTKÓW BO JEST TO ROCZNIK 2003. JAK SIĘ NIE MYLE DO ZABYTKÓW ZALICZAMY SAMOCHODY KTÓRE MAJĄ WIĘCEJ NIŻ 17 LAT.

ALE WIDZE ŻE STRASZNIE CIE ZABOLAŁ MÓJ POST WIĘC PRZYPUSZCZAM ŻE ZALICZASZ SIĘ DO "KLANU" MIZERNYCH WECHIKUŁÓW JEŻDŻĄCYCH PO NASZYCH ŁOMŻYŃSKICH SZLAKACH.

A co ma do tego to czym ktoś jeździ? To jest jego sprawa. Szanujmy wszystkich, a nie tych którzy mają tylko nowe fury. Ja mam poloneza i niejednego nowego bym w tyle zostawił.

MR.PIX ---> PRZECZYTAJ O CO CHODZI OD POCZĄTKU POSTA TO ZROZUMIESZ.

WŁAŚNIE O TAKICH JEŻDŻĄCYCH STRUPACH MÓWIMY JAK TWÓJ POLONEZ.
JAK JUŻ WSZYSTKICH PRZEŚCIGNIESZ TO JESZCZE POMYŚL JAK SIĘ MASZ ZATRZYMAĆ TYM WECHIKUŁEM CZASU. TAKAK JEST WŁAŚNIE MENTALNOŚĆ MAŁOLATÓW ( OBY SIĘ KÓŁKA KRĘCIŁY )

w świetle prawa w Łomży to chyba jest tylko jeden pojazd który można uznać za w pełni zabytkowy: http://ksebki.9g.pl/galeria/displayimage.php?pos=-8

loko wiem o co chodzi w poście ale to Ty zaczęłeś tak jakby nabijać się ze starszych aut jakimi jeżdżą niektórzy ludzie, czy to jest wporzo??? Chyba nie. Każdy jeździ tym na co go stać.

loko musze Cie rozczarowac bo moje autko nie zalicza sie do zabytkow jak i jego pani:)
I weź sobie do serca słowa mr.pix...a bo mądrze napisał i nie prezentuj na forum swojej wyższości bo szybko ktoś Cie ściągnie na ziemie...Pozdrawiam.

Lady Isztar

BUHEHEHEHHE ZCIĄGNIJ SIĘ SAMA NA ZIEMIE

nie musze bo twardo po niej stąpam...Jak Ci wszyscy ktorzy ten zlot organizuja maja Twoje zdanie gdzies tylko dlatego ze robia to po raz 11 i co roku jest fajniej ...A Ty jak chcesz wyrazac opinie na temat aut zaytkowych utworz wlasny post i tam sobie jedz ile chcesz!!!

Lady Isztar

TO JEST FORUM I JEST OD TEGO ABY WYRAŻAC SWOJE OPINIE I NIE EKSCYTUJ SIĘ TAK

Widze, ze Loko ma w każdym temacie coś do powiedzenia. Każda wypowiedź jest na "nie". Nic sie nie podoba, zawsze jest źle.
Czyżbyś miał ze swoją osobą jakieś problemy, lub był zakompleksiony?
Nie to że się czepiam, tylko pytam, przecież forum służy do wyrażania swoich opiniii.

Po lewej stronie klawiatury jest taki przycisk Caps Lock, skorzystaj z niego. Ułatwisz innym, czytanie twoich wiele wnoszących podstów :)

Pozdrowienia dla wowo...A loko powiedz co według Ciebie powinno być na zlocie pojazdów zabytkowych tak żeby Ci pasowało i może mógłbyś wtedy odwiedzić tą impreze...napisz jakąś propozycje dla organizatorów...może wezmą ją pod uwage! A co do mojego EKSCYTOWANIA to przecież każdy ma prawo wyrazic swoją opinie prawda loko?

Lady Isztar

LADY...-->
O TO MIŁO NARESZCZIE WSZYSCY "TUNINGOWCY" MOGĄ PRZYJECHAC SWOIMI GOLFAMI , ASTRAMI , CALIBRAMI ITP. ZAMIAST TUNIG SHOW POWINNY SIĘ ODBYWAĆ ZLOTY STAROCI ŁOMZYNSKICH. POZDRAWIAM . NARESZCIE CIEKAWA IMPREZA POPIERAM.

TO JEST MÓJ POST . I NIE WIDZE TU SŁOWA KRYTYKI JEŻELI CHODZI O ZABYTKOWE SAMOCHODY.
CHODZI TU O PSEŁDO ZABYTKI KTÓRYMI W WIĘKSZOŚCI PORUSZAJA SIĘ "TUNINGOWCY" ŁOMZYŃSCY.

WOWO --> OKULARY CI ZA BARDZO ZBLIŻAJĄ TO ZDEJMI JE JEŻELI NIE MOŻESZ PRZECZTAĆ.

Loko ...ja chyba czegoś nie rozumiem...Zlot który jest organizowany w czerwcu dotyczy ZABYTKOWYCH pojazdów czyli aut które maja 20 30 lat a nawet i wiecej...zjezdzaja ludzie do Łomży z całej polski..kolekcjolerzy którzy w te auta wkładaja mnostwo pieniedzy wysilku i czasu i dlatego maja sie czym pochwalic...a Ty wylatujesz z jakimiś astrami calibrami...owszem calibry nie produkuje sie od 95 roku wiec z moich obliczeń wynika że to niestety nie jest pojazd zabytkowy tylko 11 letni samochód...a takich po naszych drogach jeździ dużo ...a dlaczego a dlatego że średnia płac krajowych wynosi 1000 pln wiec co się dziwić i smiać z ludzi którzy jeźdzą starszymi samochodami...A dla Ciebie mam recepte walnij sie w Łep...

Lady Isztar

Heh, po prostu niektórzy wola 10 letnigo mercedesa, beemke, czy audi, niż Uniaka z 2003r którym pewnie porusza sie Loko. Ale cóż jego wybór.

hehe to fakt:) Sorki że się tak uniosłam ale wkurzają mnie ludzie pokroju LOKO sroko

Lady Isztar

TAK KASZTANY TAK UNIAKA Z 2003 JAK DOBRZE PAMIETAM W O3' JUZ UNO NIE BYŁO W SPRZEDAZY . BUHEHEHEH ZNAWCY. BURAKI ZAPYZIAŁE.
ALE JEŹDZIJCIE DALEJ SWOIMI WIEJSKIMI BRYKAMI ZA 300 EURO I STÓJCIE PO MC DONALDEM Z PALĄCĄ SIĘ REZERWĄ. WIEŚNIAKI.
LADY DLA CIEBIE MAM TEŻ RECEPTE TRZAŚNIJ KIBLEM

Oto kilka fotek AUT ZABYTKOWYCH z zeszłorocznego zlotu:

Bryki są niesamowite...Loko wolałabym Ciebie trzasnąc i prosze Cie wiecej się nie odzywaj...nio chyba że sie dalej bedziesz poniżal...A ja ze swojego miejsca zapraszam na stary rynek na zlot poazdów zabytkowych tylko jak już bedziesz nie zrób wiochy .Pozdrawiam Cię całym serduszkiem i 3mam kciuki za Twoje przybycie.Powodzenia.

Lady Isztar

BUHEHEHEHEH JA SIĘ NIE PONIŻAM POPROSTU GŁĘBOKO W D.. MAM TAKIE OSOBY JAK TY. NIE TY BĘDZIESZ MNIE POUCZAĆ BO RACZEJ OD TEGO NIE JESTEŚ.

To że nie było w sprzedaży, to nie znaczy że nie mogłeś kupić starego rocznika w promocyjnej cenie :D
Po wypowiedziach wnioskuje ze nie ma tu żadnego moda :/
Proponuje zakończyć te wymianę zdań, bo nic nie wnosi do tematu. Posty niejakiego loko trajktowć z przymrużeniem oka, bądź całkiem pomijać. Co do imprezky, oczywiście wpadnę swoim "strociem łomżyńskim" :))

wowo ja ja pieszo żeby podziwiać te Starocie które przyjadą:)
Bedzie fajnie:)

Lady Isztar

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org