Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Facebopk - pytanie |
WItam mam pytanie. Jak siedzę na telefonie na facebooku i pisze z kimś często pod wiadomością pokazuje się WYSŁANO: i tutaj miejscowość gdzie sie jest to jaka moze byc przyczyna pokazania się innej miejscowości niż w rzeczywistości aktualnie się jest. ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Facebopk - pytanie |
prosze o jakieś info jak ktoś coś o tym wie ;)
|
|
to zalezy jaki akurat nadajnik jest najsilniejszy..ja mieszkajac w szczecinie czesto mam ze lapie sygnal z koszalina itp Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
oo nieźle czyli może być ze raz wyswietla tam gdzie jestes a innym razem z zupelnie innego miejsca z tego w ktorymm w danym momencie jest nadajnik najsilniejszy ?
|
|
Faktycznie to od nadajnika zależy, z którego najsilniejszy sygnał, tak Cię oznaczy :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Pewnie że tak ! Jest to możliwe .Sama kiedyś to miałam ;/
|
|
Niejedna wirtualna para rozprysła sie przez to ;) Jest wieczór i ona pyta jego : "a gdzie teraz jesteś?", a on: "w domu" ... ona patrzy,a tam nizej inna miejscowosc wyswietla sie, ale nic mu nie mówi, że wie, bo może nie wypada, ale usuwa jego profil ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |