Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palenie !!! |
Nie palę 5 miesięcy - ale tylko nie palę !! kiedy przestanę mieć chęć i natrętne myśli ? Wczoraj miałem chwilową zadumę nad petem leżącym na chodniku . Kiedy to ustąpi ? Czy ktoś może podzielić się doświadczeniami !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palenie !!! |
Najgorsze masz za sobą. Ja raz nie paliłem 4 lata :)
|
|
mi po 8 miesiacach snilo sie ze zapalilem i mowie sam do siebie przeciez ja nie pale...ale jak juz zapalilem to dopale hahahah to jest faza dopiero...niestety z mojego doswiadczenia powiem tak nigdy sie nie pozbedziesz checi zapalenia :( najdluzej wytrzymalem rok i osiem miesiecy....dalej pale
|
|
Dzięki za slowa wsparcia !!!???
|
|
Palenie.... nie paliłem, ale moja ciotka rzuciła palenie po 25 latach palenia... Minęło 10 lat , a ona ciągle ma ochotę na dymka.... Nie pocieszę Cię....
|
|
Gdzieś czytałam, że najgorsze są pierwsze dwa lata, później niby ma być łatwiej. Ja niestety nigdy tego nie sprawdziłam - zazwyczaj przed ich upływem znowu zaczynałam palić;/ Ale nie dawaj się!!!
|
|
eh eh przydałaby się jakaś grupa wsparcia, bo i mnie kryzys dopada.. po 10 miesiącach :/ never give up!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |