Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyrwanie ósemek |
orientujecie sie czy któryś z łomżyńskich dentystów usuwa ósemki na NFZ??? madziulka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyrwanie ósemek |
na NFZ nie wiem ale prywatnie usuwa p. Głuszkowski usuwał ktoś ósemki, które znajdują się pod dziąsłami i jeszcze się nie przebiły? można to zrobić w Łomży? jeśli nie w Łm to gdzie, za ile i jak to wygląda? "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
Dopóki nie szkodzą pozostałym zębom nie robią tego za darmo (ale robią). W mojej Łomży jestem dumny z piwka :)
|
|
Ja usuwałam w Szpitalu na I pietrze w poradni stomatologicznej.
|
|
W szpitalu usuwają na NFZ ale trzeba czekać 2 miesiące, chyba że bolą. Miałem połowę zęba w dziąśle, trzeba było ciąć, nic nie bolało w trakcie zabiegu, ale goiło się ok miesiąca. Pozdrawiam
|
|
polecam Famident w Białymstoku córka miała tam wycinane były poprzecznie ułozone i niewidoczne ale wszystko super sie skonczyło ajest alergikiem maja strone w necie ,duzo ludzi z łomzy tam przyjezdza
|
|
polecam w szpitalu usuwanie ósemek, zwłaszcza bolących
|
|
ja wyrywałem na polowej, co prawda wziął 150 zł.
|
|
BODENT
|
|
NA SYBIRAKÓW
|
|
pióro jacek
|
|
Mój znajomy wyrywał ósemki na nfz bezpłatnie u Pani Oksany Saniewskiej która jest dentystą w Śniadowie. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |