Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zarządzanie w służbie zdrowia |
Czy ktoś wie gdzie można podnieść swoje kwalifikacje z zakresu zarządzania w placówkach służby zdrowia? I ile by to kosztowało?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zarządzanie w służbie zdrowia |
Chyba na Akademii Medycznej, coś około 5 tys. zł za rok studiów podyplomowych
|
|
Jeszcze gdzieś bliżej było niż w Białymstoku, dowiem się i napiszę niedługo
|
|
W Jańskim znalazłam studia podyplomowe www.lomza.janski.edu.pl/Uczelnia,zarzadzanie_w_ochronie_zdrowia_nowosc.html
|
|
Od października na WSA jako studia podyplomowe.
|
|
Podyplomowe w Łomzy??? Heheheheheheh....
|
|
W Ostrowi Mazowieckiej na Wydziale Nauk Ekonomicznych http://ckp.wsfiz.edu.pl/index.php/pl/studia-podyplomowe-om/140-zarz%C4%85dzanie-w-ochronie-zdrowia.html 2900 zł za rok, 100 zł wpisowe, w linku masz szczegóły
|
|
Dzięki za info. W Ostrowi Mazowieckiej to chyba od niedawna są studia podyplomowe?? Te są nawet niedrogie
|
|
Licencjat od 11 lat, podyplomówki nowe
|
|
wskz ma ten kierunek w ofercie , placilam 10 rat po 340 zł, a jak sie placi jednorazowo to wychodzi nawet taniej. na plus jest na pewno to że nie trzeba wychodzić z domu, a świadectwo na koniec jest wysłali mi pocztą :)
|
|
Cześć, ja stałam przed podobnym wyborem blisko pół roku temu i też spędziłam dużo czasu na szukaniu dobrej uczelni. Wybór padł na WSKZ, bo zależało mi na studiowaniu online żeby nie dojeżdżać co 2 tygodnie do uczelni i uczę się razem z koleżanką, która realizuje akurat inny kierunek. Mogę polecić Szklar
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |