Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
moze ktos sie orientuje gdzie robia b.dobrze polerkie auta? |
Szukam fachowca ale to podkreslam fachowca (a nie paklaka) ktory zna sie na spolerowaniu samochodu. najlepiej prosze o podopowiedzi przez siebie samych sprawdzonych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: moze ktos sie orientuje gdzie robia b.dobrze polerkie auta? |
moze ktos sie orientuje gdzie robia b.dobrze polerkie auta? nigdzie ale polerkę to na pewno polerkę piszemy a nie polerkie
|
|
Polerkie nie wiem gdzie robią, ale koło polmozbytu w dawnej myjni polerują auta.
|
|
Polmozbyt dawna myjnia - polecam - robili mi wprawdzie motocykl ale w rodzinie polerował 2 auta, jedno ze zmatowionym lakierem drugie po bardzo delikatnej obcierce parkingowej. Facet ma pojęcie, cierpliwość, czas i co najważniejsze bardzo dobre kosmetyki a nie beret naciągnięty na szlifierkę i pastę tempo. A co najważniejsze mimo powyższego bardzo dostępne ceny. POLECAM !!!
|
|
A czy mógłby ktoś podać nr tel do tego miejsca j.w gdzie tak dobrze polerują auta?
|
|
Ja polerkę robię tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/219cddfef31a2640.html 3 godziny pracy :D
|
|
ok jak nikt nie ma namiarów to chociaż niech poda nazwę tego zakładu...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |