Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strzeżcie się księży |
Witam. Chcę osrzeć wszystkie kobeity, matki nastolatek, by patrzyły gdzie chodza ich córki. Mówią, że idą do kościoła..............a są zwoływane przez księży. W Łomzy jest jeden taki hojrak, co kusi młode dziewczyny. Dla mnie to nie ksiądz, to zwykły samiec.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Gdzie w lomzy kupie piornik z .... |
A poza tym to masz wszystkich w domu ??
|
|
Re: Strzeżcie się księży |
Ja mam zdanie takie że generalnie to uprzywilejowana legalna mafia a co do bzykaczy w kościele to temat wałkowany od wczesnego średniowiecza wiec szkoda strzępić jezyk.
|
|
Jenni... w Łomży HOJRAKÓW jest mnóstwo, więc musisz córuchnę nauczyć BRONIĆ swojej CNOTY, jak Jaruzelski bronił socjalizmu. A teraz ja pouczę Ciebie MĄDROŚCIĄ mojej żony, która pracuje w gimnazjum. Twierdzi ona, że dziewczyny (na poziomie gimnazjum) są niesamowicie ROZWYDRZONE. "Chłopcy przy nich są aniołami" - mawia Zuzia. Musisz sprawdzić, co córuchna czyta (jakie ŚWIERSZCZYKI), co ogląda ("z kim przestajesz, takim się stajesz"). Skąd inąd wiadomo jest, że są takie kobiety, które bywają NAPALONE na księży. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Polska rządna i gospodarna, bogobojna i sprawiedliwa PROGRAMEM Polskiego Narodu! ........ JKK
|
|
Gdzie w lomzy kupie piornik z .... |
I tu Jurek jako sowiecki szpion zgodze sie z toba po raz pierwszy i moze nie ostatni. Gimnazjalne Venedianki jak by mogly to by na srodku ulicy przykucaly. Ale chlopcy sa od nich madrzejsi.
|
|
jerzy jest powiedzenie ze nauczyciel to nie zawod to rozpoznanie:)
|
|
skoro wiesz , idz do biskupa i porusz ten temat, z tego co wiem to da sie cos z tym zrobic. a jak nie to spotkaj publicznie tego pana i powiedz glosno co o nim myslisz . Wsiooo
|
|
A ja J.K.K, zawsze sie z Tobą zgadzam bo i niestety tym razem masz rację. Wiem coś na ten temat mój syn uczy w liceum i mówi to samo. HE, he w ogóle ten post autora to czysta prowokacja. Ciekawe kto i ile mu za to zapłacił. Nagonka nadal trwa, a jej córeczka zamiast w galerii szukać przygód to już do księży POlazła. Pewnie sponsorzy galeriowi się wyczerpali, no bo jak. Radzę spróbować w Anglii, tam ponoć polkom neiźle się powodzi bez księży. :D
|
|
tak tak cos w tym jest, ja znam takiego z okolic lomzy co lubi małolaty he he.
|
|
albo małolaty jego he he
|
|
to , że chodzą do księży to wiadomo schola i inne bajki. Dalej chowajcie bezstresowo. Wszystko dozwolone ,a w 15 latach ciąża bo chciało się poeksperymentować. A potem most i rzeka, albo jakiś wieżowiec. Bo teraz tak rozwiązuje się problemy.Pytanie czy warto ? Niszczyć sobie i rodzinie życia. Bo wychowanie takiej pannicy to duży trud dla rodziców.
|
|
I znów wychodzi traktowanie kobiet jako naczyń grzechu (echo poglądów św. Augutyna, który najpierw szalał, a potem , gdy już mu narząd zastrajkował, nagle stał się ascetą i wrogiem kobiet). A gdzie ta druga strona? Chłopcy niby tacy cnotliwi? A skąd wspomniane przez Was niechciane ciąże? Partenogeneza? A może niepokalane poczęcie? Przecież do tego tanga trzeba dwojga... *finka*
|
|
Ksiądz też chłop . Ma potrzeby . Nie może jawnie to z łapanki.he he Więcej pasem zaglądać do d.... gówniarom.
|
|
Księży trzeba zwyczajnie ignorować, nie słuchać ich, omijać z daleka, odsuwać od wpływu na sprawy publiczne...., ponieważ utrwalają ciemnotę i zacofanie, są kulą u nogi Polski w marszu do świata cywilizowanego, o obłudzie i zakłamaniu nawet nie wspomnę... rudy błazen z druhem
|
|
Paplik - nałogowy KŁAMCA i zawodowy OSZCZERCA, a przy tym zadeklarowany MARKSISTA... coś tam wywodzi, coś oświadcza, ale jakie to ma znaczenie? Celem marksistów nie jest Prawda, Dobro Wspólne, ani żadne Dobro, żadna Wartość. Przy okazji pozdrawiam katolików: NIECH BĘDZIE POCHWALONY JEZUS CHRYSTUS. Wszystkim życzę: SZCZĘŚĆ BOŻE na drogach ku wieczności. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Polska rządna i gospodarna, bogobojna i sprawiedliwa PROGRAMEM Polskiego Narodu! ........ JKK
|
|
po jaką cho.... te małolaty tam łażą ,przygód szukają..bo ksiądz ma kasę i fajną furę.dziś świat małolat wokół tego się kreci(nie wszystkich).nie poszła by taka,sam by nie wziął
|
|
Dzięki za wszelkie porady. Ksiądz zmarnował dzieciakowi życie i ma to gdzieś. A ja jako matka chodzę z nią po specjalistach i nie ma poprawy. Dzieciak chce sobie życie odebrać. Jutro idę z tym do biskupa. Pozdrawiam Was.
|
|
O to nie zle, na POLICJE zglos to szybko zeby więcej takich przypadkow nie było.
|
|
Dziękuję.
|
|
w której parafii ten hojrak?
|
|
Paplik-sekta ci mózg wyprała w wybielaczu
|
|
kmicic i znowu Jaruzelski ,a ja wolę czasy Socjalistyczne jak teraz bandę demokracji ,oszustów itd i dalej i sprzedawczyków polskich zakładów hut itd,jak Biedronka wspomaga Polskę .Zapierdalasz i cały *** masz do wypłaty,nie długo wszystkie zakłady produkcyjne pozamykają Borys-50
|
|
w której parafii ten hojrak?
|
|
...czyli wystają spod mundurku nie tylko diabelskie ogony ale też i "ogonki"?;)
|
|
,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |