Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do motocyklistów... |
Witam. Wiem, że na forum urzęduję dość spora grupa motocyklistów i ludzi "znających temat". Właśnie do nich kieruję swoje pytanie: Gdzie można nabyć kaski takie jak na załączonym zdjęciu? www.pazur.neostrada.pl/kaski.jpg Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam pis998
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do motocyklistów... |
hmmm... troche dziwne te kaski nieiwem czy w Łomży takie dostaniesz ale zobacz na Al/ Legionów naprzeciwko sklepu GOŚKA
|
|
Na allegro jest tego fuul. Ceny zaczynają sie od bodajże 70-80 zeta.
|
|
hmmm popieram allegro :) a swoja droga znajome twarze widze heheh
|
|
Dzięki wielkie za pomoc :) Przeglądając wczesniej jakoś nie zwracałem na nie uwagi, a tu proszę- są ;) Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. pis998
|
|
te kaski nadają się tylko do Chopper lub Cruiser a największy wybór jest oczywiście na allegro oto link : http://moto.allegro.pl/search.php?string=kaski&category=159&country=1 waldek 27 nie placz kiedy odjade - tramwaj???
|
|
yy... szkoda, bo chciałem w nim pojeździć na hulajnodze... pis998
|
|
huehue no kaski całkiem fajne hehhe sam na alegro kupuję kaski :D Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
He he kaski są super,ale do takich motorów tak wyglądają,jakby ubrać się w garnitur,a na nogi włożyć trampki,lub dres do pantofli. ŁOMŻA O.K
|
|
w124, nie zgodzę się z Tobą... Gdyby wszyscy propagowali Twoje poglądy świat byłby nudny- liczy się lans :) pis998
|
|
|
Już znalazłem. Dziękuję za pomoc. pis998
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |