Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jLak bym chciał mógłbym mieć absolutnie każdą |
taka jest prawda. . Są różne sposoby. Uczciwymi metodami mam szanse 30-40%. Jestem wysoki, przystojny, mam mieszkanie m3 w starym budownictwie, samochód, kasę, gest, kulturę, savoir vivre, super wykształcenie,18 cm i seksualną pewność siebie, jeśli wiecie co mam na myśli. Ale nie lubię się z tym wszystkim afiszować, jestem raczej skromny, spokojny, wycofany, czasem specjalnie odrzucający, żeby sobie laski za dużo nie wyobrażały, choć miły. Niektóre kobiety lubią taki styl, inne nie. Ale jestem absolutnie przekonany, że gdybym zaangażował całą swoją inteligencję, kłamał, rzucał głodne kawałki niskim głosem, manipulował miałbym u zdrowych, normalnych kobiet 100% skuteczności.Pozdrawiam prawdziwych facetów, którzy znają swoją wartość. bez odbioru.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jLak bym chciał mógłbym mieć absolutnie każdą |
i tu się mylisz młody człowieku dla kobiet liczy się tylko to czy jesteś dobry w łóżku reszta niema znaczenia.
|
|
i m3 jak ktos ma:)
|
|
ha ha ha to się podbudowałeś. Napisałeś , że jesteś wycofany czyli stary model i dlatego nie masz brania.
|
|
Gdzie w lomzy kupie piornik z .... |
Wycofany w zupelnie innym znaczeniu oko. Ale zeby to wiedziec trzeba miec to cos :) mlody mam podobnie, ale ja ide na calosc.
|
|
no i masz, Faustynę przecież.. :) Więc o co jeszcze chodzi..?
|
|
Gdzie w lomzy kupie piornik z .... |
I dlatego jest wycofany :)
|
|
Piszesz zupełnie jak mój kolega i nawet podejście masz takie samo jak mój kolega i nawet opis by się zgadzał...Tylko on twierdzi, że ma 17 cm :P Tak czy tak... nigdy nie zdobył jednej kobiety, za którą oczy wybausza od 4 klasy szkoły podstawowej. Dziś jesteś kawalerem, ma 37 lat :D Ona ma dom na wsi, męża, syna...
|
|
gdybyś był tak inteligentny to byś nie pisał takich głupot tylko działał... kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Hehehe idealny kandydat na męża :D
|
|
Zapomniałeś napisać numeru telefonu do siebie :D hehe
|
|
Ale Grodzkiej nie wyrwiesz, o co zaklad?
|
|
krejzolka nie tylko nr nie podał ale i fotki nie wstawił swojej...a mógłby - w ramach potwierdzenia tego o czym pisze ;)
|
|
czyli z tego co piszesz młody i wykrzałcony w Łomży niema normalnych kobiet że wszystkie dają jak spotykają takich jak ty więc muszę ci wieżyć sport to zdrowie
|
|
prowokator pierwsza klasa....
|
|
no tak dobry bajer to polowa sukcesu, tylko tak jakos się składa, że ci przystojni, dobrzy, madrzy to się nie chwalą tym, bo nie muszą, widać to gołym okiem, tylko nieudacznicy, zakompleksieni są mądrzy przed klawiaturą komputera. Widziałem już wiele razy tych tzw. przystojnych jak sami się określają, pożal się Boże, oni chyba lusterka w domu nie mają. Pozdrawiam przystojniaku heheheeh
|
|
Kama30 mi to już dawno ręce opadły na dzisiejszych facetów. Jeszcze kiedyś to zagaił rozmowę czy do tańca poprosił a teraz to zadufani w sobie stoją pod ścianą i tylko czekają aż to kobieta do nich podejdzie... I don't want to live on this planet anymore...
|
|
jak można do dziewczyny zagadać jak ona pyta jaką masz furę i czy masz magistra a tu człowiek jest przystojny i ma tylko podstawowe niepełne i boi się zagadać
|
|
Rób jak robią inni "Plajboje"w tym mieście, kup sobie niezły niezły samochód w Niemczech ( czytaj. najczęściej BMW e65 ewentualnie e60, popuarne kolory: czarny, biały, szary) i bedziesz jeździć od czwartku od godziny około 20 do godzin porannych w Niedziele trasą: Al. Legionów od Warki do Quattro z postojami na papierosa i bajerkę( Warka, Yama, Statoil, Mcdonald, Quattro) oraz co jakiś czas zapiekanka i napój pod Orlenem. Same przyjdą i zaczepią. Hehe Przepis na podryw dziewczyn w Łomży, skuteczność około 75% a jak bedziesz chciał podnieść to niech twoi rodzice mają dużą działalność gospodarczą, skuteczność podskoczy do 90% ;) Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |