Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
swojska kiełbasa |
szukam namiarów na Pana z Pęzy,który robi swojską kiełbasę.Może ktoś ma numer telefonu to proszę o kontakt: kkasia.kk@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: swojska kiełbasa |
dobra swojska kiełbasa i nie tylko jest w każdą środę przy Sikorskiego od około 10.30 tam gdzie sprzedają warzywa/ przy rynku/
|
|
Masz samochód? To jedz do Pęzy i popytaj ludzi,na pewno znają i powiedzą gdzie mieszka.
|
|
Kiedyś pod sądem sprzedawał niezłe wędliny pewien facet, chyba z Bielska. Może ktoś wie czy on jeszcze przyjeżdża do Łomży?
|
|
przyjezdza w srody Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A gdzie teraz handluje?
|
|
przy rynku obok tej nowej hali targowej zawsze w środy przyjeżdża około 10.30 ---------------------------------------------------------
|
|
koles z kątów również robi na zamówienie! uwaga dorzuca pół litra samogony, ale trzeba z nim wypić
|
|
Sama możesz sobie zrobić najlepszą kiełbasę, ja robię z tego przedwojennego przepisu https://przepisybabci.com/stary-przepis-na-kielbase/[/ur] wychodzi przepyszna
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |