Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Który ginekolog lepszy? |
Witam. Potrzebuję pilnie zmienić ginekologa i tak się zastanawiam między dr Malinowską i dr Poppe. Może ktoś ma jakieś porównanie? Albo opinie co do prowadzenia przez nich końcowej fazy ciąży? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Który ginekolog lepszy? |
to do jakiego ty ginekologa chodzisz skoro chcesz zmienic na malinowska ktra obgaduje swoich pacjentów
|
|
Chodziłam do dr Załęskiej i jestem mocno nie zadowolona. Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Też chodziłam do Załęskiej i po 2 wizycie zrezygnowałam... Jeśli wybór zostaje wq. wyżej wymienionych to Poppe -jednak to szef pionu i on o wszystkim decyduje, decyzje innych lekarzy się nie liczą.
|
|
Nie znam zadnego z ww ginekologów, ale z pełnym szacunkiem moge polecic doktora Bartosza Pękałe, kolejki sa do niego nie male ale to naprawde swiatny ginekolog, cala ciaze chodzilam do niego i nie moge powiedziec ani jednego zlego słowa. Naprawde polecam.
|
|
Zdecydowanie dr Poppe!
|
|
tylko i wyłącznie dr pijagin, miałam komplikacje w ciąży i dzięki dr mam zdrowe dziecko
|
|
A do kogo czeka się najkrócej na nfz? Tutaj liczy się czas. Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Polecam Dr. Ścianę na ul Polowej 53 ,http://www.boguslawsciana.pl/index.php/kontakt
|
|
Pękała przyjmie Cie w ten sam dzien, tylko z rana trzeba sie zajerestrowac, od 7.30 rejestracja, przyjmuje w poniedzialki, wtorki i czwartki. Naprawde godny polecenia doktor
|
|
jeśli chodzi o bardzo dobrego ginekologa to Sokół - bardzo miły, konkretny, zaangażowany w swoją pracy , niestety nie przyjmuje na NFZ jedynie prywatnie 512 452 040
|
|
Pijagin lub Sokół
|
|
Ja i bez NFZ zajrze tu i owdzie chociaz tylko amatorsko. Zadzwon jesli chcesz skorzystac 501511126.
|
|
Autorka konkretnie pyta o 2 nazwiska :P
|
|
ja polecam Dr. ścianę naprawde extra lekarz prowadze u niego ciaze i jestem zadowolona
|
|
sciana? nigdy w zyciuuuu...!!!
|
|
Polecam Rasputina z Woziwodzkiej.
|
|
Jak chcesz donosić ciążę bezpiecznie to nie idz do Malinowskiej!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |