Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginiony! Pomóż znaleźć naszego kolegę Daniela! |
25 lipca 2013 roku zaginął Daniel Grądzki. Ma niebieskie oczy, 176 cm wzrostu i 30 lat. Ostatni raz był widziany w Łomży o godz. 6 rano, około godz. 14 wysłał list do mamy z Warszawy. Ktokolwiek widział Daniela lub ma jakiekolwiek informacje o jego losie proszony jest o kontakt z jego siostrą Anetą, pod numerem: 514-038-734.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginiony! Pomóż znaleźć naszego kolegę Daniela! |
http://mlodywschod.pl/newstok/zaginiony-pomoz-znalezc-naszego-kolege-daniela/
|
|
lezy gdzies na mazurkach z jakas dupeczko
|
|
opelik-trochę ogłady i szacunku,bo w takich kwestiach to rodzinny dramat,ale widać,że za młody jesteś,więc się nie udzielaj. Judyta99
|
|
opalik jaki ty pojebannny jesteś
|
|
zys dziekuje za komplement ale na przyszlosc to pisze sie opelik a nie opalik
|
|
dla rodziny wielka tragedia ale w takiej sytuacji trzeba byc dobrej mysli wszystko skonczy sie dobrze pozdrawiam
|
|
Gdzie w lomzy kupie piornik z .... |
Mial chlopak dosc mamy i rodziny. Pojechal szukac swietego spokoju i ,, swierzego oddechu''
|
|
współczuję rodzinie, mam nadzieję, że się odnajdzie bardzo sympatyczny z twarzy człowiek
|
|
jakiś czas temu też zaginął mieszkaniec z borawskich za jedwabnem i po tygodniu sam przyszedł do domu zdziwiony że był poszukiwany,myśle że ten chłopak też się odnajdzie tylko narobi troche nie potrzebnego stracha dla rodziny, pozdrawiam rodzine i jestem dobrej myśli.
|
|
Podbijam. Forumowym trollom - NASZE ZDECYDOWANIE NIE. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |