Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zrobię to za 5 tysięcy... |
Zrobię to za 5 tysięcy... Dotyczy artykułu -> http://4lomza.pl/index.php?wiad=32836 W skrócie - miasto chce zapłacić jakiemuś Stowarzyszeniu 10 tysięcy za kilka wizyt tzw tajemniczych klientów. Podsumujmy koszty... 24 wizyty po 20 zł dla młodego człowieka = 480 złotych 24 wizyty x 50 zł (dorosły) = 1200 złotych Dojazd z warszawki - niech będzie 300 km x 1,50 = 450 złotych Śmieszne listy gratulacyjne ( znaczki, wydruk ) - 170,- Razem 2300,- ZAROBEK - 7700,- (siedem tysięcy siedemset) za dwa - trzy dni pracy Ja zrobię to za 5 tysięcy i nie będzie mniej profesjonalnie niż firemka z warszawki. Co na to nasz Prezydent?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zrobię to za 5 tysięcy... |
żle liczysz 7700 - działa dla xxx = 2700 tak jest poprawnie rozwiazanie zadania Andrzej W.
|
|
Ja byłem pierwszy :) http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=246100&t=246100
|
|
No dobra , kopiuje swojego posta do tamtego wątku... Administratora proszę o połączenie wątków.
|
|
mlody czlowiek tez bedzie dorosly wiec nie rozumiem dlaczego 20 zl ;)
|
|
panowie to nie o to chodzi-tu trzeba odebrac komus licencje zeby dac czlowiekowi co zrobil zadyme za wydanie decyzji tesco - komus na sile odbiora "zrobia afere" tamtemu dadza zeby nie mieszal i ktos zostanie na stanowisku.....bo ta koncesje powinien dostac czlowiek ktory byl w kolejce wczesniej od tesco...byl art na 4lomza-trzeba laczyc fakty:)
|
|
doctorr też mi to się właśnie skojarzyło z tym wydarzeniem bo tak nagle kontrola na alkohole ;)))
|
|
i tak się później sprawie łeb ukręci na jakiejś imprezce przy kielichu Andrzej W.
|
|
A jak mają odebrać koncesje, jeśli nawet kupią te piwo, to będą osoby pełnoletnie, tylko, że nie wyglądające na te 18 lat (nie będzie złamane prawo). Chyba, że podłożą świnie i zrobią odwrotnie, czyli będą mieli jakiegoś 16-17 latka wyglądającego na dużo starszego albo tak go wystylizują, że będzie wyglądał na ponad 20 a później zdejmą z niego akcesoria i makeup i wejdą do sklepu, że sprzedali nieletniemu alkohol - i co, wtedy? Zabranie koncesji i kara.
|
|
ja wiem jedno jak wladza zaczyna sie martwic o mnie to tylko czekam w ktora dziure tym razem dostane cos twardego....
|
|
Musieliby odebrać koncesję ok. 70-80 % sklepów.... Żebym miał czas to zrobiłbym listę gdzie najłatwiej małoletniemu kupić alkohol kilka sklepów już mogę wymienić ale bo sam byłem świadkiem jak sprzedawała "dziecku" piwo i fajki a jak spytałem czemu nie sprawdziła dowodu, bo on dla taty kupuje ;o))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |