Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Badanie prenatalne |
Kogo i gdzie polecacie? Proszę o uzasadnienie. Z góry dziękuje za rzeczowe odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Badanie prenatalne |
W zależności jakie badania chcesz zrobić - do specjalistycznych ośrodków na badania prenatalne kieruja lekarze a ośrodki - np. Łódź, Warszawa, Szczecin, Białystok - wszystko zależy od badania prenatalnego. Barbara
|
|
zdecydowanie nie w łomży, obstawiałabym jakiegoś specjalistę z wawy
|
|
Badania prenatalne robią w Białymstoku, zależy co chcesz zrobić i który to jest tydz. Ja osobiście byłam w Mastermedzie w Białym, ale teraz mam skierowanie do Warszawy, bo moj lekarz powiedział, że Białystok nie wie co mówi. Skierowanie mam do dr Roszkowskiego, do szpitala na Czerniakowską. Prawdopodobnie jeden z najlepszych specjalistów w PL.
|
|
Roszkowski jest od lat uważany za najlepszego speca od usg w kraju. Warto się do niego udać a szczególnie jeśli coś dzieje się nie tak lub są jakieś podejrzenia. Ponoć się nie myli (w niektórych przypadkach aż chciałoby się powiedzieć, niestety)
|
|
Od siebie polecam https://prenatus.pl - fantastyczny specjalista i naprawdę niesamowita osoba, która wspomoże podczas wielu procedur medycznych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |