Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drzwi do mieszkania w bloku |
Witam , mam pytanie . Która firma w Łomży oferuje dobre i nie koniecznie drogie drzwi wejściowe do mieszkania w bloku ? Dzięki za pomoc .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drzwi do mieszkania w bloku |
polecam Gerde, można już coś kupić od 2000pln
|
|
he he taniocha
|
|
a kto takie drzwi wstawi, jak się już kupiło? proszę o namiary
|
|
Tam gdzie kupujesz tam wstawiają. _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
mam podwojne i nie mam zamiaru zmieniac! chociaz sasiedzi pozakladali tzw. patentowe ale jak pierdnie w kiblu to slychac:))) Pozostane pr\y swoim wynalazku:))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Drzwi możesz kupić w każdym markecie jak i zrobić na zamówienie. To nie to samo co meble, że trzeba robić wymiary itp, bo każde drzwi są przeważnie takie same. Poleciłbym ci ludzi, u których kupowałem szafę na wymiar z Warszawy, ale niestety nie robią drzwi.
|
|
sprawdź w Gealu na legionów koło stokrotki lub w Plastixalu i tu i tu duży wybór i przystępne ceny
|
|
PHU Partner w Łomży na Mazowieckiej. Ja wstawiałam sobie w grudniu 2012r. drzwi Gerda i wraz z montażem wyniosły mnie 1600zł Polecam :)
|
|
Jeśli chcesz sobie sprawić dobre drzwi do mieszkania to sprawdź na tej stronie - mają spory wybór świetnych drzwi z prawdziwego drewna ;) Sama zamawiałam u nich drzwi do swojego mieszkania i nie narzekam - bardzo dobrej jakości, nie przepuszczają zimna. Myślę, że posłużą mi jeszcze przez wiele lat ;)
|
|
rzepa, to drzwi snopkiem zastawia i jest git malina hahahaha...
|
|
Odradzam firmę GEAL!! Bardzo nierzetelna firma. Skusiła mnie dobra cena, ale jeśli pojawia się problem to trzeba mieć nerwy ze stali żeby coś u nich załatwić. Na reklamację czeka się miesiąc. Zero kompetencji w obsłudze!
|
|
a czy ktoś słyszałm o firmie www.gerde.pl? Jakie macie o nich zdanie?
|
|
spadaj trollu z reklamą
|
|
Nie stać cię na płatną reklamę. Świadczy to o twojej firmie. Won z tego forum!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |