Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie wszystkie kobiety.. |
Chciałam tylko powiedzieć, iż boli mnie, że tak wielu mężczyzn przypuszcza, że nie ma już na świecie dobrych i porządnych kobiet. Nie lecę na wasze samochody, nie jarają mnie wasze posiadłości i nie podniecają mnie pieniądze. Nie zdradziłabym za nic swojego partnera, gdyż nie akceptuję zdrady w ogóle. Nie gderam non stop jakichś głupot, tak, że buzia mi się nie zamyka, a wręcz przeciwnie-lubię słuchać innych. A poza tym jestem dosyć atrakcyjna i nie mówię tego z braku jakiejkolwiek skromności, tylko po prostu znam swoją wartość i nie uznaję głupiego, fałszywego kokietowania. I wiecie co? Znam jeszcze wiele innych takich dziewczyn, więc błagam-nie wkładajcie wszystkich do jednego worka! :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie wszystkie kobiety.. |
czyli jesteś brzydka i dużo się uczysz ---------------------------------------------
|
|
ggga napisałaś tą deklarację do tego "jedynego"? A nie wystarczyło mu tego powiedzieć prosto w oczy..? :) PS. I tak o nas tak myślą i tak.... więc nie ma co się deklarować.. :) A poza tym oni wcale nie są lepsi..zauważyłam że jak się jedzie samochodem to oglądają się za nami panowie idący pieszo.. :P
|
|
mądre słowa,szacun,takiej jak ty tylko ze świecą szukać:))) aa
|
|
"zauważyłam że jak się jedzie samochodem to oglądają się za nami panowie idący pieszo.. :P " A ja zauważyłam, że jak sie idzie ulicą (zwłaszcza przechodzi przez pasy) , to oglądają się za nami Panowie jadący samochodami ... :P
|
|
wy Łomżyńskie dziewczyny to w ogóle jesteście inne... zero luzy wszystkie jakieś sztywne ani zagadać ani sie uśmiechnąć patrzycie na facetów jak na wrogów...
|
|
To niedołęgi się na was paczą... sytuacje można przyrównać do lizania lizaka przez szybę:))) Raczej to wy Kobiety powinniście się bardziej postarać bo konkurencja nie śpi a was jest więcej niż facetów:))
|
|
piotrek zgadzam się z Tobą.Złe na cały świat.
|
|
ggga to odezwij sie jak taka normalna jestes bo takiej kobiety szukam :)
|
|
|
w.n. - Ty to na wszystko masz dobra odpowiedz ! :)
|
|
Masakra ...
|
|
daj mi namiar na siebie, lubię jak mnie słuchają, jestem biedny i nie mam gdzie mieszkać to bym się wprowadził do Ciebie i umył.
|
|
ggga :] popieram :) są są trzeba tylko dobrze szukać :)
|
|
Kto normalny będzie szukał??Samo przyjdzie...
|
|
Słyszałem jak starsi Panowie mówią że kobiecie się nie wieży i dlatego lepiej mieć za przyjaciół kolegów niż koleżanki a poza tym to w barach jest więcej kobiet a chłopów to wcale nie ma.
|
|
Skoro autorka tak siebie zachwala to chyba nie dobrze z nia.Kto sam o sobie pisze w samych super latywach?Nikt o zdrowych zmyslach,bo kazdy posiada jakies wady.No ale kompleksy trzeba czymms przykryc.
|
|
"starsi Panowie" gorzkie żale lubią topić swoje żale w gorzale . Taki zawsze znajdzie pocieszenie w drugim pijusie do puki do póty forsa na gorzałę się nie skończy:))) Diablicaaaa jakoś mi się nie chce wierzyć że Autorka jest nie normalna. Dla mnie nie normalne jest jeśli kobieta z trójką dzieci szuka pocieszenia w 18 latku. A poznali się przez internet bo jej dzieci grają i ona też w jakiegoś tam lola czy inne badziewie:)))
|
|
DUBFX to ze Ty szukasz z neta kobiet i chcesz podlizac sie autorce tematu,to Twoja sprawa.Ja tylko wyrazilam swoje zdanie .
|
|
Diablicaaaa wyluzuj popuść wodze fantazji :) Bo chce poczytać jak ten niby wasz kobiecy instynkt na którym się opieracie nigdy się nie myli:)
|
|
Ja jestem zawsze na luzie:-) a o instynkcie porozmawiaj z autorka tematu,to ona jest tutaj cudem i wspanialoscia jak to opisala.
|
|
Diablicaaaa Ty tak wszystkich swych znajomych "unieszczęśliwiasz" na siłę?!;)Może pomyśl nad tym poważnie i załóż firemkie matrymonialno połącz przyjemne z pożytecznym:) Jak widzisz nie będziesz musiała narzekać na klientele:)
|
|
Trzeba być kimś chorym, by napisać o sobie w samych superlatywach? Litości! Po prostu nie udaję, że jestem załamana swoim wyglądem, swoim charakterem i w ogóle wszystkim, bo tak nie jest. Każdy powinien się akceptować i to też robię, co nie oznacza przecież, że nie mam żadnych wad, czy tam jakichś ''niedociągnięć'' :) Mam wszystkim wmawiać, że jestem beznadziejna, by ludzie zaprzeczali i mówili ''nie, nie, jesteś boska'' etc etc? Nie potrzebuję kokietowania, by się dowartościować. Pozdrówki :)
|
|
DUBFX vel s.w.a.g nie bede z Toba dyskutowac,bo Twoja rozmowa sprowadza tylko do jednego.Nie ponize sie do Twojego niskiego poziomu.Masz zryty łeb i tyle w temacie.
|
|
Diablicaaaa To masz problem zgłoś się do najbliższego lekarza lub farmaceuty. A sagan czerep to Ty nosisz.
|
|
dlaczego mężczyźni w XI wieku myślą o kobietach tak a nie inaczej? ,ponieważ atrakcyjność mężczyzny z punktu widzenia kobiety jest określana przez pryzmat jego majątku. Pomysłowo.
|
|
Choroba nie wybiera !!! Głupi nigdy nie powie o sobie , JESTEM Głupi !!! Ma swoje zdanie ! Każdy ma swoje zdanie ! I nikt nie ma prawa oceniać !!!Dlatego jest ława przysięgłych - aby wypośrodkować ... !!!
|
|
ggga dowartościowuje się na 4lomza. Po co ten temat, co Cię obchodzi, kto co myśli o dziewczynach. Ty jesteś ponad opinią społeczeństwa haha. ---------------------------------------------
|
|
ggga skoro nie obchodzi Cię to co posiada facet to po co ten post. Skoro jesteś samo wystarczająca. Faceci tylko komplikują życie zamiast je uprzyjemniać.
|
|
ale kochana, madre slowa ale same na taki wizerunek latwych, materialistek zapracowaliscie. Puszczaja sie, zyja z weekendu na weekend, zabawa, alkohol i by dobrze dac dupy :P jestescie p*****e po prostu "mezczyzni kochaja piekne kobiety, kobiety kochaja piekne sytuacje"
|
|
Żyją z weekendu na weekend, ale przecież wy mężczyżni takich chcecie. Taka zawsze ma fajnego chłopaka na dodatek jeszcze ją kocha .Grunt to się dobrze ustawić. To wina facetów ,że takie są dziewczyny.
|
|
ggg a ile masz lat i dzieci bo o tym niewspomniałaś jeśli masz swoje mieszkanie to możesdz zaryzykować kogoś poznać jeśli jesteś ułożona i niekrążo o tobie opinie --taka i taka a może wracaj do swojej byłej połówki sport to zdrowie
|
|
jestem licealistką kolego :)
|
|
Skoro jesteś licealistką to się nie spiesz tak do tej dorosłości. Najlepsze lata ,nie marnuj na frajerów. Jeszcze zdążysz związek stworzyć po co Ci w tym wieku takie rozterki.Żyj bez trosko póki nie masz za kogo odpowiadać.Ucz się!
|
|
oko a może Ty powinnaś coś w sobie zmienić żeby nie przyciągać do siebie takowych frajerów...
|
|
ja pierd0lę, są szmaty i automaty :D
|
|
Licealistka-czyli jeszcze dzieciak.
|
|
Każda kobieta powinna mężczyznę traktować jak psa: -nie drażnić -dobrze karmić -na noc wypuszczać rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |