Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mistrz Mistrz Legia Mistrz! |
1:0 wygrali!!!!!!! w weekend tak sie napier...ole że ch...j. Tylko Legia Legia Legia....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mistrz Mistrz Legia Mistrz! |
ŁKS ŁOMŻA !!!!!!!!!!!!
|
|
Nie ma Legi w Łomży .!!!!!!!!!!! TYLKO ŁKS !!!!!!!!!!! I nie zakładaj takich tematów drugi raz
|
|
|
ha ha ha, a jeszcze kilka miesięcy temu po meczu z rezerwami Legii w Warszawie leciały na Legię krótkie i długie w Łomży, a tu nagle jaka przemiana. w Łomży rządzi ŁKS a nie jakaś powalona warszawska Legia.
|
|
a są mimo to w PL ludzie, którzy kibicują np. Barcelonie... Nie ma w Polsce Barcelony i wypad z tym klubem... a ja się cieszę, że Legia ma mistrzostwo... to mój ulubiony klub w ekstraklasie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Legia to stara kur..wa!!! legia to dziwka jest!!! legię 3ba pierdo...lić!!! dalej wszytscy znaja:D bigi2004
|
|
master398 zapamiętaj te słowa: MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ TO ŁKS!!! KIEDY GRA ZAWSZE JESTEM Z NIĄ A ONA GRA DRUŻYNA MA!!! CCCWKCWKS KU***!!!
|
|
Cieszę się, że (L)egia została Mistrzem Polski. Te bluzgi zaśpiewajcie w sobotę na starówce w Warszawie, jak tacy kozacy jesteście. Wbrew sytuacji, która miała miejsce w wakacje w Warszawie na rezerwach, w Łomży jest jeszcze wielu kibiców Legii, którzy chodzą także na ŁKS. LEGIA MISTRZ ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Gdzie macie HONOR ? |
Kiedyś było miło ale się skończyło. Po wiadomych wydarzeniach w Warszawie (Legia zabrała łomżyniakom 3 flagi) cześć osób, które wcześniej kibicowały także warszawiakom musiała się jasno określić - albo Legia albo ŁKS. Większość pozostała wierna biało-czerwonym barwom ŁKSu i chwała im za to. A te kilka procent PRZERZUTÓW BEZ HONORU dalej kibicuje e(L)ce. W Łomży w szaliku Legii się już jednak nie pokażą, hehe.
|
|
lks lomza 2 liga bedzie w sobote jaK WEJDZIEMY TO PARADA NA STARY RYNEK I BEDZIEMY OBL;EWAC 2LIGE LKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKS ziomal
|
|
JAGA JAGIELLONIA BIAŁYSTOK!!!!!!!!!!!!;)
|
|
a ty co z ta jaga wyjedzasz?? Jaga tu nie jest mile widziana....jak chcesz pisac o jagielloni bialystok to idz na forum bialegostoku a nie tutaj..... -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
no to jezeli nam zabrali 3 flagi to może jest możliwość odkupienia ich gdzieś na allegro? Ptysiu wypatrzył koszulkę wisły kraków z podpisem "dzikiego" na allegro. Złózmy się wszyscy i odkupmy nasze flagi. Albo moze by jechać na ostatni mecz w ekstraklasie do wawy i w rewanżu wydrzeć na stadionie ze 4 flagi legionistom ?? Macie pomysły co zrobić ???
|
|
peter pieprznij sie w łep zanim cos znowu napiszesz takich flag sie nie odkupuje, takie flagi sie odbija i tylko jezeli sie je odbije mozna wywiesic je na stadionie. A twój nienazbyt realny pomysl ze skrojeniem flag Legii jest do dupy bo jakos nie wydaje mi sie to zbytnio realne
|
|
Rysiek_85: a dlaczego nie?? Gdzie Twój honor qźwa? Jazda mi na Łazienkowską po nasze flagi. Cytuję Twoją wypowiedźś z innego postu: bo czasami trzeba sie stawic i podjac wyzwanie rzucone nam kibicom bo mamy swój honor i musimy go bronic. Funduję bilet do Wawy
|
|
peter sprawa flag jest jaka jest i jak zostały stracone kto ma wiedziec to wie, pozatym są też granice zdrowego rozsądku których sie nie przekracza i dla twojej wiadomosci nie jestem chuliganem tylko bornie takich ludzi poniewaz zanam nie jednego takiego i wiem dlaczego tak robią i to rozumiem
|
|
bym zapomniał dopisac byłes na meczu w Wawie pewnie nie wiec jak nie wiesz jaka była sytuacja wiec sie nie wypowiadaj na ten temat. Skoro tak drązysz ten temat to Legia jest ekipa z najwyzszej pułki w kibicowskiej Polsce a my nie oszukujac sie jestesy o wiele niżej w tym szeregu
|
|
Peter masz racje.Flag bez względu na wszystko trzeba bronić a nie **** w majty.Teraz to niewiadomo do kogo macie pretensje. Po tym wydarzeniu Łomża została wyśmiana przez inne kluby. A swoją drogą na rezerwy Legii nie przychodzi tak dużo kibiców.
|
|
peter napisał(a): >no to jezeli nam zabrali 3 flagi to może jest możliwość odkupienia ich >gdzieś na allegro? Złózmy się wszyscy i odkupmy nasze flagi. >Albo moze by jechać na ostatni mecz w ekstraklasie do wawy i w rewanżu >wydrzeć na stadionie ze 4 flagi legionistom ?? peter masz takie pojęcie o sprawach dotyczących kibiców jak ja o przypadkach śmiertelnych wśród koczkodanów w roku 1976 w Nowej Zelandii. PS. Nie odpisuj.
|
|
Ciesz sie koles ze nie mieszkasz w okolicach stadionu Legii... FCK!
|
|
master398 nie byłes nie wiesz nie wypowiadaj sie proste. "A swoją drogą na rezerwy Legii nie przychodzi tak dużo kibiców." Nie byłes nie wiesz kto przyszedł po nie i jakie maiły byc warunki pozostawienia przez owe osoby flag na płocie
|
|
peter: ja znam bardzo wielu kibicom Legii i mogę zapewnić, że niektórym z nich byś nawet w oczy nie spojrzał... co dopiero mówić o kradnięciu im flag :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
pięknie się dzisiaj działo na Starówce... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Z ta Legia to trzeba bedzie sie skumac, w koncu wchodzimy do 2 ligi, a tam na nas czekaja Widzew, Jaga, Lechia, i inni. Zeby nam nowego stadionu nie zdemolowali!
|
|
SaneOne napisał: >pięknie się dzisiaj działo na Starówce... Pięknie, bardzo pięknie ! Piękniej niż w 2002 roku. http://www.admarmeble.pl/starowka.jpg
|
|
Ja nie lubie ani legii ani wisly... Jedyny klub jaki lubie i szanuje z I ligi to craxa krakow ! Fajnie by bylo miec kiedys z nimi zgode ale prawda jest taka ze to strasznie daleko i nie daloby sie licznie jezdzic do nich na mecze!!! aViVa ŁKS
|
|
Ptysiu80: wiesz kto to przerzut, czy po prostu zasłyszałeś to słówko gdzieś na stadionie? Ja jestem kibicem Legii i Łomżyńskiego Klubu Sportowego od małego, więc nijak się twoje stwierdzenie ma do mnie. Skrojenie przez (L) naszych flag mnie zabolało, nawet bardziej niż możesz to sobie wyobrazić. Ale zapewne wiesz, że odebrane zostały one bez walki. Tak więc nie pieprz mi tu o honorze, bo zapewne też masz o nim małe pojęcie. Obrona i poszanowanie dla własnych barw to sprawa honorowa! Pojeździłbyś trochę na wyjazdy z klubem, który ma ogromne tradycje kibicowskie, to byś to zrozumiał. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Łomżaaaa: czy możliwym jest mieć zgodę ze wszystkimi kibicami w Polsce? Odpowiesz zapewne: nie. I wiem dlaczego. Wtedy tzw. prawdziwi kibice nie mieliby racji bytu. Życie byłoby bez sensu. Nie trzeba byłoby bronić barw bo nikt nie chciałby na nie polować. Faktycznie ---> gorzka i smutna rzeczywistość.
|
|
pan i władca: Piszesz ze Obrona i poszanowanie dla własnych barw to sprawa honorowa! Pytam sie wiec ciebie gdzie do k...y nedzy byles gdy legionisci kroili nasze flagi w stolicy ??? Jesli byles wtedy na Lazienkowskiej to czemu nie zareagowales ? Gdy w II lidze do Lomzy przyjedzie dajmy na to Sosnowiec to komu będziesz kibicowal ? ŁKSowi czy Zaglebiu. Pewnie Zaglebiu, przeciez to zgoda twojej ukochanej Legiuni. Twoj wybor, twoj przypał. Kibicujesz ŁKSowi i (nadal) Legii, ktora skroila nam 3 flagi i ty masz jeszcze czelnosc wypowiadac sie w takich kwestiach jak honor ??? Zycie to sztuka wyborów a czesc osob z Łomzy miala po tamtym meczu do wyboru: albo odpuscic sobie kibicowanie Legii i wyjsc z calej sytuacji z twarza albo skurwic sie i dalej cichaczem pomykac na Lazienkowska. Dla mnie takie osoby sa zwyklymi CWELAMI (zbieznosc slow nie zamierzona, hehe) i traktuje je tak samo jak te szmaty z Łomzy ktore mialy/maja czelnosc jezdzić na Jurowiecka/Sloneczna "kibicowac" Jagusi... Przyjdzie czas na zdrajcow.
|
|
Nie byłem wtedy na Łazienkowskiej, gdzie byłem nie twoja sprawa. Komu będę kibicował jak przyjdzie grać ŁKS-owi z Sosnowcem to też tylko i wyłącznie moja sprawa. Jak byś miał chociaż połowę tych wyjazdów co ja mam na ŁKS lub chociaż kilka za klubem z tradycjami kibicowskimi to byś inaczej pisał. Jeżeli byłeś wtedy na rezerwach to dlaczego nie reagowałeś? Albo nie odpowiadaj na to pytanie, bo na ten temat nie chce mi sie z tobą dyskutować. Jak chcesz to się dalej uważaj za zajebistego kibola, nie moja rzecz. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Ptysiu80: poprzedniego posta pisałem nie wiedząc jeszcze o rozmiarach zniszczeń... ale wśród tysięcy kibiców zawsze znajdzie się kilkudziesięciu debili... a tak poza tym to nie wierzcie mediom, bo one trochę zmyślają 8) byłem tam i widziałem jak to było naprawdę... na początku nie było żadnej Policji (i nie wiem dlaczego na onecie napisali, że Policja niby próbowała udaremnić pochód na starówkę) - to było błędem, bo Policja powinna asekurować takie miejsca jak sklepy nocne czy ogródki i ogólnie obrzeża starówki... za to później jak już Policja wkroczyła to pałowali wszystkich - i starszych poważnych ludzi, którzy przyszli poświętować i głupich gówniarzy, którzy dali się sprowokować do burdy... najlepsze i najśmieszniejsze było to, że Ci zomowcy tłukli pałami szyby w sklepach i przystankach - nie wiem tylko po co??? może po to, żeby mieć pretekst do użycia broni gładkolufowej i gazów !?!? natomiast z tym sklepem nocnym, w którym pseudokibice zrobili sobie "promocję "to prawda... widziałem też ten wyrwany znak, ale cały efekt zniszczonej starówki to wynik starcia z prewencją... i jeszcze jedno: oddziały opancerzonej prewencji, które między 2 a 3 nad ranem maszerowały przez centrum pałowały dosłownie każdego - dostało się też ludziom, którzy nie byli w żaden sposób związani z Legią, a np. wracali sobie z klubu grupką 4 czy 5 osób... ogólnie porażka POLICJI !!! a tak dla Twojej wiadomości lubię Legię i cieszę się też, że ŁKS awansował do II Ligi, ale nigdy nie byłem jakimś zagorzałym kibicem ani jednego, ani drugiego klubu i w dupie mam te Wasze zgody, kosy itp... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Może jestem za stary - ale kibicuję i Legii, i ŁKSowi (ŁKSowi aktywnie - drę mordę na każdym meczu). Młodzi wolą pewnie ŁKS z Jagą razem.... Ja wolę ŁKS z Legią i ew. z Jagą... tylko jak poprosi. A z Wawą ma byc zgoda (ja stary zgred sam negocjowałem krótko z Bosmanem na temat flag, siły wyższe - nie dało się za dużo) - ale nic, zrozumieją jak zobaczą naszą wolę. Wiedzą już o nas. Czekają. Stare zgredy też się trochę starają. P.S. Kibicuję też trochę czarnym koszulom (ale cichoooo.... bo się wyda)
|
|
uomrzan napisał: P.S. Kibicuję też trochę czarnym koszulom (ale cichoooo.... bo się wyda) No to juz wiem do kogo należał samochod na łomzynskich blachach zauważony na parkingu przy stadionie KSP w trakcie jednego z meczow Polonii... :) pan i władca: dziwie się tylko tobie, że publicznie przyznajesz się do dalszego kibicowania Legii. Pamiętaj ze to forum przegladaja tez twoi koledzy po szalu z lomzynskiego mlyna. Dobra, koniec gadki na ten temat, mam nadzieje, ze przyszly sezon w wykonaniu ŁKSu i jego spotkania z niektorymi drugoligowcami wyjasnią nam kibicom kilka waznych "kwestii". JEDNO MIASTO - JEDEN KLUB
|
|
...że ŁKS jest lepszy od Jagielloni :] (a może my im zdewastujemy stadion tak jak oni nam?? :> <lol2>) ...
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |