Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urocza parka |
Po bulwarach od 4 godzin biega sliczny York i jamnik komuś się nie zgubily?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urocza parka |
york jak york, widziałam ładniejsze, ale to suczka z cieczką, dzisiaj biega z jamnikiem, wczoraj widziałam ją z kundlem, nie wiem jaki pies dorwie ją jutro; za parę miesięcy pokaże się ogłoszenie na 4lomza.pl, że piękne szczeniaczki yorki tanio
|
|
Uśpić.
|
|
Dobra pomijając wszystko komuś się nie zgubił york lub jamnik? Bo dalej kręci się tą romantyczną parka po bulwarach :(
|
|
Mnie 2 razy do roku zastanawia jedno: w Łomży jest może jedna hodowla psów, a suk mających cieczkę setki... Jeżeli nie masz hodowli to wysterylizuj sukę. To nie trzeci świat. Mieć sukę/psa i jednocześnie przyczyniać się do biedy tych zwierząt? Po co komu więcej bezdomnych psów? Przejawem "wiejskości" jest posiadanie niewysterylizowanej suki. Chociaż to przeca miasto obciachu, ehhhh.... Pozdrawiam.
|
|
Mi się ostatnio york zagubił
|
|
mi się zgubił
|
|
adamus , popieram. Wszystkie niehodowlane suki powinny być wysterylizowane. Mniej byłby bezdomnych psów, mniej osranych trawników i mniej pieniędzy kosztowałoby ich utrzymanie w schroniskach. Nie mówiąc o cierpieniu porzucanych psów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |