niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Smog nad miastem

Ludzie... czym wy palicie w piecach, ten smród wieczorami jest nie do zniesienia.
Chyba nikt mi nie powie, że ten smog unoszący się na miastem wieczorem jest efektem spalania węgla albo drzewa.

Gdzie jest ochrona srodowiska !!!

Tomek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Smog nad miastem

Brak filtrow w domach jednorodzinnych

Popatrzcie, co z rana się unosi z komina szpitala. Wiecie, że szpital ma spalarnię odpadów ?

Proszę Państwa to nie zaden smog z kominów, to smród ze zbiorników krochmalni. Jego intensywność zależy od pogody i kierunku wiatru.

Mówisz pewnie o tym fetorku co się unosi w pobliżu ul. Poznańskiej, a ja mam na mysli dym unoszący się nad ulicami.

T

Szczególnie ten dym jest odczuwalny w okolicach ulicy Słowackiego (naprzeciwko Statoilu). Domki jednorodzinne z Al. Legionów mają duży udział w zadymianiu miasta - szczególnie odczuwalne wieczorem. Przynajmniej ja - jako były mieszkaniec i częsty gość tej ulicy mam takie odczucie i chyba się nie mylę. Tomek popieram - co oni tam palą ?!?

Tiger

co palą??? wswzelkie tworzywa sztuczne, polipropylenowe folie, ŚWIŃSTWA RAKOTWÓRCZE do potęgi!!! butelki PET, rzeczy które powinne byc przetworzone, a tymczasem jako pochodne ropy naftowej są spalane w piecach ABSOLUTNIE nieperzystosowanych do tego celu!!!! truja siebie i otoczenie. uciekajcie od smrodu rakotwórczych substancji...!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org