Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Smog nad miastem |
Ludzie... czym wy palicie w piecach, ten smród wieczorami jest nie do zniesienia. Chyba nikt mi nie powie, że ten smog unoszący się na miastem wieczorem jest efektem spalania węgla albo drzewa. Gdzie jest ochrona srodowiska !!! Tomek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Smog nad miastem |
Brak filtrow w domach jednorodzinnych
|
|
Popatrzcie, co z rana się unosi z komina szpitala. Wiecie, że szpital ma spalarnię odpadów ?
|
|
Proszę Państwa to nie zaden smog z kominów, to smród ze zbiorników krochmalni. Jego intensywność zależy od pogody i kierunku wiatru.
|
|
Mówisz pewnie o tym fetorku co się unosi w pobliżu ul. Poznańskiej, a ja mam na mysli dym unoszący się nad ulicami. T
|
|
Szczególnie ten dym jest odczuwalny w okolicach ulicy Słowackiego (naprzeciwko Statoilu). Domki jednorodzinne z Al. Legionów mają duży udział w zadymianiu miasta - szczególnie odczuwalne wieczorem. Przynajmniej ja - jako były mieszkaniec i częsty gość tej ulicy mam takie odczucie i chyba się nie mylę. Tomek popieram - co oni tam palą ?!? Tiger
|
|
co palą??? wswzelkie tworzywa sztuczne, polipropylenowe folie, ŚWIŃSTWA RAKOTWÓRCZE do potęgi!!! butelki PET, rzeczy które powinne byc przetworzone, a tymczasem jako pochodne ropy naftowej są spalane w piecach ABSOLUTNIE nieperzystosowanych do tego celu!!!! truja siebie i otoczenie. uciekajcie od smrodu rakotwórczych substancji...!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |